C1 TE 2019! Представяме Ви една легенда на 15 години!

27.11.2018

Какво точно представляват добрите планинските велосипеди? Те са здрави машини, способни да понесат физическо наказание. С тях ще преминете безопасно през екстремни планински участъци - корени, камъни, кал, гъста растителност, рекички и стръмни баири.

Много планински велосипеди отговарят на това описание, но само един си е спечелил легендарен статус по родните географски ширини. Представяме ви митичния C1! Една легенда на повече от 15 години! Популярен не толкова заради своите компоненти, а заради своята достъпност и издръжливост! C1 притежава агресивна геометрия - къс чейнстей и "бронирана" рамка, която е способна да понесе всякакво малтретиране!

Велосипедът Drag C1 несъмнено е един от най-успешните и достъпни модели на българския пазар, тестван при всякакви условия през последните 15 години. Със своята мултифункционалност, голям ход на вилката и двустенни, ръчно наплетени капли, байкът е подходящ както за изпълняване на трикове скокове в градска среда, така и за агресивно каране по планинските пътеки.

C1 TE 2019 e едно от бижутата в новата колекция на DRAG Bicycles! Силната и твърда рамка е разработена от хидро формовани алуминиеви тръби. Зад ръчно наплетените, двустенни капли стоят над 20 години опит и усъвършенстване на процеса. C1 e произведен и тестван в България, а СОХ компонентите, с които е окомплектован, са специално проектирани за велосипедите DRAG с цел постигане на техническо взаимодействие между отделните компоненти и рамката и са в унисон с цялостната визия на велосипеда.

Технически характеристики:

DragZone предлага на своите клиенти ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ за алуминиевите рамки без задно окачване! Вижте пълните условия на гаранция ТУК!

Назад към всички новини