C1 TE 2020 – как един велосипед се превръща в легенда?

28.05.2020

Какво прави един планински велосипед добър?

Да е здрава машина, способна да понесе яко млатене.

Да можеш да преминеш с него безопасно през екстремни планински участъци - корени, камъни, кал, гъста растителност, рекички и стръмни баири.

Да може да подкрепи идеите ти за нови трасета, дори те всеки ден да са различни.

Това е С1, който със своята супер успешна 20-годишна история на постоянство и усъвършенстване заслужава определението легендарен.

Популярен e не толкова заради отделните компоненти, а по-скоро заради цялостното страхотно за сегмента качество на решенията и заради своята издръжливост.

 C1 притежава агресивна геометрия - къс чейнстей и "бронирана" рамка, която е способна да понесе всякакво малтретиране.

Велосипедът DRAG C1 е един от най-успешните и достъпни модели на българския пазар, тестван при всякакви условия. Със своята мултифункционалност, голям ход на вилката и двустенни, ръчно наплетени капли, байкът е подходящ както за изпълняване на трикове и скокове в градска среда, така и за агресивно каране по планинските пътеки.

C1 TE 2020 e едно от бижутата в новата колекция на DRAG Bicycles.

Силната и твърда рамка е разработена от хидро формовани алуминиеви тръби. Зад ръчно наплетените, двустенни капли стоят над 20 години опит и усъвършенстване на процеса. C1 e произведен и тестван в България, а СОХ компонентите, с които е окомплектован, са специално проектирани за велосипедите DRAG с цел постигане на оптимално техническо взаимодействие между отделните компоненти и рамката и са в унисон с цялостната визия на велосипеда.

Възможностите на С1, представени от неговите най-големи фенове, можеш да видиш и в Instagram.

Технически характеристики:

DragZone предлага на своите клиенти три години гаранция за алуминиевите рамки без задно окачване! Вижте пълните условия на гаранция ТУК.

Назад към всички новини