DragZone.bg разполага с гаранционен сервиз на всички закупени от магазина продукти. При проблеми, моля свържете се с нас.

Извънгаранционни ремонти се извършват само с предварителното съгласие на клиента.

Ние отговаряме за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, съгласно Закона за защита на потребителите.

За велосипеди DRAG:

ТРИ ГОДИНИ за алуминиеви и стоманени рамки с изключение на моделите със задно окачване, BMX велосипеди и моделите C1, C2, Shift.

ДВЕ ГОДИНИ за карбонови рамки и компоненти марка COX, и всички останали велосипеди.

Максималното допустимо натоварване също е много щедро:

160 кг. за алуминиеви и стоманени рамки без задно окачване. 
130 кг. за шосейни велосипеди. 
100 кг. за карбонови рамки и рамки със задно окачване.

Друга новост за нашите лоялни клиенти е, че при повреда в рамката на велосипеда, която не се покрива от гаранцията, но е преди изтичане на гаранционния срок, клиентът получава правото да закупи нова рамка на 50% от стойността нормалната и цена. 

Гаранция Велосипедни гуми

При закупуване на  велосипедни гуми online от Dragzone.bg се възползвате от безплатна двугодишна гаранция:

1. Рекламации, възникнали в следствие на удар, неправилен монтаж и механични наранявания не се приемат.

2. Рекламации на закупени гуми online с непрофесионален монтаж, неправилна поддръжка или липса на такава не се приемат.

3. Предоставената ви гаранция касае случаи на дефектни суровини, проблеми с материала или цялостната конструкция на гумата, появили се въпреки нейната отговаряща на стандартите експлоатация.

4. Не се покриват щети, възникнали в следствие на: некачествен монтаж/демонтаж на гумата; ремонт; недобра експлоатация; пренапомпване или недостатъчно напомпване; въздействие на органични разтворители; претоварване; изтъркване поради завои на място или неравномерно износване.

5. Гаранцията не покрива натрошаване или оронване на всички видове гуми;

6. Закупени гуми online, върнати за рекламация, се приемат с документи, удостоверяващи покупката и касов бон от куриерската фирма. В случаите, в които бъде установено, че настъпилите повреди на гумата са в резултат на фабричен дефект, Веломания ЕООД, ще възстанови на клиента пълната стойност на закупената гума или замяната й с друга от същата марка и модел, ако има наличност към настоящия момент.

 

Свържете се с нас, за предявяване на рекламация, на:

E-mail: info@dragzone.bg