Велосипеди

Шосейни велосипеди,планински с твърда рамка или с окачване, градски, детски, Fat bikes, BMX и Dirt байкове, електрически и сгъваеми велосипеди. Това са само някои от сериите наутвърденияс годините българскипроизводител на велосипеди DRAG, които можете да намерите в електронен магазин Screambikes и магазинната мрежа в страната.

Ако сте любители на асфалта и дългите преходи по шосе, ние ще ви предложим професионален съвет при Вашия избор на велосипед, за да бъде максимално комфортно изживяването ви на пътя. Тук ще откриете и голямо разнообразие от планински велосипеди с окачванеи твърда рамка,с които справянето с препятствията, предлагащи различните планински терение предизвикателство за всеки един колоездач от Downhill спусканията, през Enduro сериите до любителите на леките планински преходи и вело разходките в планината.

Не сме забравили и запалените Dirt/Street/Park BMXрайдъри. Без значение дали ще правите трикове, ще скачате, пускате по рампа или просто избирате велосипед за ваш приятел, ние ще направим вашия избор много по-лесен, предлагайки ви възможност да избирате от висококачествени и издръжливи компоненти и рамки, способни да понесат и най-сериозните натоварвания и удари, на които бъдат подложени.В случай, че не сте любители на някой от конкретните вело стилове, а предпочитате градската среда или по-спокойното колоездене, то вие може да избирате из между модели специално проектирани заградски условия, включително електрически и сгъваеми такива, предоставящи ви комфорт, сигурност маневреност и удобство по време на управлението им.

Особено внимание обръщаме и на най-малките любители на колоезденето. Разработени и съобразени специалноза детската физика, така че да може детето да е в максимално изправена стойка, за да се избегне каквото и да е натоварване в гърба и областта на кръста, велосипедите DRAG са перфектният избор за вашето дете във всяка една възраст.

Велосипедите с марка DRAG, оправдават най-високитеизисквания и очаквания на всеки любител отразнообразните видове колоездене.