ВАУЧЕРИ ЗА ПОДАРЪК ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН DRAGZONE.BG

Искате да изненадате приятно свой приятел/познат?

Защо не му подарите ваучер за отстъпка в онлайн магазин DragZone.bg. Ваучерите, които предлагаме са на стойност 1, 5, 10, 20, 50 и 100 лв. Можете да съвместявате няколко ваучера наведнъж, напр. ваучер от 10 лв. + ваучер от 50 лв. В такъв случай общата отстъпка от крайната цена на пазарската кошница в сайта ще бъде на стойност 60 лв. Ваучерите за подарък са съвместими с такива, придобити от Референтната програма на DragZone.bg(вижте по-долу).

Ваучерите могат да се използват за всички стоки в онлайн магазин DragZone.bg и са валидни за срок от 1 година, считано от деня на закупуването им. Сумата посочена върху ваучера трябва да се използва само за закупуване на продукти от онлайн магазин DragZone.bg. Няма алтернатива да получите вместо това пари в брой.

Вашите кодове за ваучери ще бъдат изпратени на посочения при регистрацията Ви в сайта e-mail адрес. Ако желаете да получите хартиено копие от Вашия ваучер, моля, добавете коментар към поръчката си в полето „Ако желаете да оставите коментар относно вашата поръчка, моля, напишете го по-долу”, което се намира на третата стъпка от направа на покупка в сайта (стъпката за потвърждаване на адрес за доставка и адрес за плащане).

Може да следите наличието и стойността на Вашите ваучери като влезете в сайта с акаунта си и кликнете върху линка "Моите ваучери" от менюто вляво. Кодовете се въвеждат в карето „Ваучери”, когато се намирате в количката Ви за пазаруване. Веднъж вече използвани, те не могат да бъдат възстановени в замяна на поръчка направена по телефона.

 Happy Hour

С удоволствие Ви съобщаваме, че от 06.05.2017г., можете да се възползвате от нашата “Happy Hour” активност. Всяка Събота в часовете между 08:00 и 10:00 часа и Неделя между 22:00 и 24:00 часа, имате възможността да закупите всички предлагани от нас продукти на преференциална цена с 5% отстъпка. Промоцията е валидна единствено за онлайн покупки, за всички продукти налични в електронния ни магазин, които не участват в друга активностпромоция или намаление.

Как да поръчам с Happy Hour?

За да се възполвате от нашата Happy Hour активност е необходимо, единствено след добавянето на желаните от вас артикули в пазарската Ви количка, в полето за ПРОМО КОД да въведете следния ваучер код:

Събота - HapHourSat-5

Неделя - HapHourSun-5

Ваучер кодове, ще бъдат активни, единствено в Събота и Неделя и само в обявените часове.

Happy Hour е активен само за онлайн поръчки и не важи за физическите ни магазини.

Приятно пазаруване.

Екипът на DragZone.Bg