Peruzzo

Peruzzo

Повече от 25 години от италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди с монтаж на покрива на автомобилa върху напречните греди, на задната врата на хечбек моделите и някои серии седани, върху топката на теглича (европейски стандарт ЕС 94/20), както и с механизъм за закрепване към задната резервна гума на off-road и 4x4 автомобилите. От компанията предлагат и множество аксесоари, освен за велобагажниците, които предлагат, така и за велосипедите на своите клиенти, които създават допълнителен комфорт и удобство, както по време на път, така и при съхранението им.От продуктовия каталог имате възможност да избирате от голямо разнообразие от стойки за земята, за един и няколко велосипеда и такива с висящо окачване за стена. Сигурни и надеждни, стойките ви гарантират правилния начин за съхранение на вашите велосипеди.

От 2005 година, в стремежа си да предлага възможно най-качествени продукти в областта на велобагажниците, след извършен одит, компанията е сертифицирана по ISO 9001:2000 - лиценз, гарантиращ качество на произведените вело продукти. Един от водещите велобагажници е от серията Venezia с монтаж към задната врата на автомобила. Предлаган във вариант със стоманена и алуминиева рамка, за три велосипеда, с шест регулируеми колана за по-точно и сигурно закрепване, 60кг капацитет, както и бързо и лесно монтиране и демонтиране на велобагажника след първоначалната му настройка.Това го прави най-функционалният вариант за транспорт на Вашите велосипеди, който се предлага към момента на пазара. Също така, за избягване на грешки при покупката на велобагажник за задната врата, от Peruzzo предоставят каталог, с помощта на който крайният потребител лесно може да се ориентира даден модел и серия багажник дали е подходящ за неговия автомобил.

С решението да изберете велобагажник от италианската компания Peruzzo, вие си гарантирате високо качество на избрания от Вас продукт, дългогодишна безпроблемна експлоатация, безкомпромисно решение при сигурността по време на транспортирането на вашите велосипеди, без значение дали транспортирате един или три велосипеда.