Cox

Cox

Проектирани и произведени от Веломания, COX Components се произвеждат, за да допълнят водещата марка за велосипеди - DRAG. Започвайки през 2012 г. с кормила и лапи, COX вече има набор от компоненти за всички бюджети и стилове на колоезденето. От BIRD и SPEED за сериозния колоездач до REVO и HELI за MTB фенове; и CUFF и FUFANO за BMX. COX има нещо за всеки от първокласни компоненти за претенциозните състезатели до здрави и дълготрайни части.

Качеството и надеждността на COX се тестват непрекъснато от собствените ни отбори и спонсорирани състезатели, както и от отборите от международната верига. От 2007г. до днес украинският национален отбор, португалските, корейските, полските и литовските отбори са спечелили медали от световни и европейски първенства с COX components. Горди сме, че нашите компоненти са станали неразделна част от това, което прави DRAG велосипедите – велосипедите на шампионите.

Компоненти на COX можете да разгледате не само в DragZone, но вече и в самостоятелния сайт на COX components - http://coxcomponents.com/