1. За колко време пристига поръчката?

Всяка поръчка, постъпила в електронен магазин DragZone.bg преди 14:00 ч. в работен ден, се обработва в същия ден. Всяка поръчка, постъпила след 14:00 ч. в работен ден, се обработва на следващия работен ден. Срокът на доставка за всички поръчки е между 1 – 5 работни дни. Електронен магазин DragZone.bg, запазва правото си да удължи срока на доставка, като в такъв случай, наш служител ще се свърже с Вас и ще ви информира. След обработването на поръчката Ви, ще получите имейл с номер на товарителница, с която пътува пратката.

2. С коя куриерска фирма работите?

Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма Спиди. Поръчката Ви може да бъде изпратена, както до офис на куриерската фирма, така и до Ваш адрес.

Списък с всички офиси на куриерската фирма, можете да намерите на следния линк: https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices.

При поръчки на стойност над 99,90лв.(*без артикулите от категория велосипеди) всички транспортни разходи са за наша сметка, при поръчки с по-ниска стойност, транспортните разходи са в размер от 8,00лева с ДДС в случаите на заплащане чрез: UNI Credit покупки на Кредит, DSK покупка на Кредит, Банков превод, Плащане с кредитни/дебитни карти, а при избор на заплащане с Наложен платеж цената за доставка се оскъпява с 2,00лева и е на стойност от 10,00 лева с ДДС.

*Продуктите от категория велосипеди имат безплатна доставка до офис на куриерска фирма Спиди. Ако нещо друго е поръчано с този продукт цената остава безплатна(над 99.90 лв, няма значение с наложен платеж или по банков път). Ако продуктът от категория велосипеди е поръчан до адрес на клиента цената за доставка е 15.00лв независимо от това дали е поръчан друг продукт или е над безплатната доставка. Също така няма значение метода на заплащане на поръчката.

3. Сглобен ли ще получа велосипеда?

Всички велосипеди, закупени от нашия електронен магазин, пристигат в транспортен вид. Основните и изискващи технически познания компоненти са сглобени и настроени. Единственото, което трябва да направите, е да сложите предното колело, да навиете педалите и да стегнете кормилото. За сглобяване на велосипеда, ще са Ви необходими гаечен ключ номер 15 и комплект шестограми, те НЕ са включени в покупката за него. Всеки велосипед е опакован в специален пет пластов кашон с цел да бъде запазен добрият му търговски вид.

4. Мога ли да поръчам по телефона?

Обявените телефони в електронен магазин DragZone.bg, са единствено телефони за въпроси и консултации. Приемането на поръчки по телефона е невъзможно и в противоречие с общите условия на сайта.

5. Стоката има ли гаранция?

Всяка стока, закупена от електронен магазин DragZone.bg, е с минимум две години гаранция. Вашата гаранция е номерът на Вашата поръчка и издадената фактура/протокол за продажба, с която е пристигнала поръчката Ви. Рекламации или връщане на стоки са абсолютно невъзможни без представяното на номер на поръчката и документа/фактурата/, с който е пристигнала поръчката.

6 Мога ли да получа фактура?

Електронен магазин DragZone.bg, издава фактура за всяка закупена от Вас стока.

7. Мога ли да върна закупена от Вас стока?

В срок от 30 календарни дни, след получаване на поръчката, можете да я върнете без да изтъквате каквато и да било причина за това. В такива случаи, транспортните разходи са за сметка на клиента. Всички връщания на стоки се извършват с куриерска фирма Спиди. Пратките се изпращат до офиса на куриерската фирма, намиращ се в гр. София, ул. Гюешево 83. Всяко връщане трябва да отговаря на условията на Политиката за връщане на сайта DragZone.bg. Тя се намира в Условия за ползване, точка 10.

ВАЖНО!!! Продуктите не трябва да имат следи от употреба( не трябва да са използвани) или да са с нарушен търговски вид. 

Арикули като долно бельо, предпазни маски за велосипедисти и хранителни добавки не подлежат на връщане поради хигиенични причини. Изключение правят случаите, в които е получен грешен или дефектен продукт.

8. Може ли да доставите поръчка извън България?

Електронен магазин DragZone.bg, оперира във всички страни членки на Европейския съюз, повече информация, относно време и цена за доставки, можете намери на следния линк:
https://dragzone.bg/shipment-and-payments . Поръчки за чужбина се правят само през Англиската и Румънската версии на сайта. 

9. Как мога да платя?

В електронен магазин DragZone.bg, можете да заплатите по няколко начина своята поръчка:

  • PayPal;
  • Борика – плащане с кредитна или дебитна карта;
  • С наложен платеж;
  • Банков превод;
  • Лизинг с банка ДСК;
  • Лизинг с Уникредит Булбанк;
  • *Поръчка на ваучер се заплаща само по банков път.