1. За колко време пристига поръчката?

Всяка поръчка, постъпила в електронен магазин DragZone.bg преди 14:00 ч. в работен ден, се обработва в същия ден. Всяка поръчка, постъпила след 14:00 ч. в работен ден, се обработва на следващия работен ден. Срокът на доставка за всички поръчки е между 1 – 5 работни дни. Електронен магазин DragZone.bg, запазва правото си да удължи срока на доставка, като в такъв случай, наш служител ще се свърже с Вас и ще ви информира. След обработването на поръчката Ви, ще получите имейл с точна дата за деня на доставката. След изпращането на поръчката Ви, ще получите имейл с номер на товарителница и линк към фирмата спедитор, за следене на движението на Вашата пратка.

2. С коя куриерска фирма работите?

Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма Спиди. Поръчката Ви може да бъде изпратена, както до офис на куриерската фирма, така и до Вашия адрес. Списък с всички офиси на куриерската фирма, можете да намерите на следния линк: https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices. При поръчки на стойност над 49лв. всички транспортни разходи са за наша сметка, при поръчки с по-ниска стойност, транспортните разходи се начисляват от куриерска фирма Спиди.

3. Сглобен ли ще получа велосипеда?

Всички велосипеди, закупени от нашия електронен магазин, пристигат в транспортен вид. Основните и изискващи технически познания компоненти са сглобени и настроени. Единственото, което трябва да направите, е да сложите предното колело, да навиете педалите и да стегнете кормилото. За сглобяване на велосипеда, ще са Ви необходими гаечен ключ номер 15 и комплект шестограми. Всеки велосипед е опакован в специален пет пластов кашон с цел да бъде запазен добрият му търговски вид. 

4. Мога ли да поръчам по телефона?

Обявените телефони в електронен магазин DragZone.bg, са единствено телефони, за въпроси и консултации. Приемането на поръчки по телефона е невъзможно и в противоречие с общите условия на сайта.

5. Стоката има ли гаранция?

Всяка стока, закупена от електронен магазин DragZone.bg, е с минимум две години гаранция. Вашата гаранция е номерът на Вашата поръчка и издадената фактура, с която е пристигнала поръчката Ви. Рекламации или връщане на стоки са абсолютно невъзможни без представяното на номер на поръчката и документа/фактурата/, с който е пристигнала поръчката.

6 Мога ли да получа фактура?

Електронен магазин DragZone.bg, издава фактура за всяка закупена от Вас стока.

7. Мога ли да върна закупена от Вас стока?

В срок от 30 календарни дни, след получаване на поръчката, можете да я върнете без да изтъквате каквато и да било причина за това. В такива случаи, транспортните разходи са за сметка на клиента. Всички връщания на стоки се извършват с куриерска фирма Спиди. Пратките се изпращат до офиса на куриерската фирма, намиращ се в гр. София, ул. Гюешево 83. В случаите, когато е необходимо приспадане или възстановяване на пари, е необходимо да се свържете с наш служител, на посочените телефони за контакт.

8. Може ли да доставите поръчка извън България?

Електронен магазин DragZone.bg, оперира във всички страни членки на Европейския съюз, повече информация, относно време и цена за доставки, можете намери на следния линк:
https://dragzone.bg/shipment-and-payments

9. Как мога да платя?

В електронен магазин DragZone.bg, можете да платите по няколко начина:
• PayPal
• Борика – плащане с кредитна или дебитна карта.
• С наложен платеж.
• Банков превод.
• Лизинг с Уникредит Булбанк.