Blackburn

Blackburn

През 1975 година, Jim Blackburn, погледнал към развиващата се вело култура и разбрал, че може да предложи безпрецедентно развитие на осветителните елементи за велосипеди. Той бил способен да погледне от перспективата на колоездача и потребителя, като по-този начин успява да създаде от висококачествени материали изключително функционални и иновативни продукти, които са на конкурентни цени. През годините от Blackburn се специализират в производството на предни и задни светлини за велосипеди, а продуктовата им гама включва още помпи, катинари и комплекти с инструменти, събрани в удобен multitool вариант. Закрепването на вело елементите е изключително сигурно и удобно, авсички светлини са максимално добре защитени от удар и дъжд, като притежават сертификат за водоустойчивост IPX4.

От Август 2009 година Американският Институт за Стандартизация (ANSI) прокарва нов стандарт за светлините при велосипедите, като неговата цел е да сведе до минимум ненужните отблясъци и да калибрира възможно най-коректно предните и задни светлини, така че да произвеждат максимално количество осветеност без да заслепяват или да пречат на насрещно движещите се обекти. Въпреки че сертифицирането на цялата продукция е скъп процес, от компанията успяват да запазя изключително конкурентноспособни цени на своите продукти на вело пазара.

В разработването на останалите си вело аксесоари, като катинари, помпи и комплекти инструменти за ремонт в полеви условия, от компанията влагат същата голяма амбиция и иновативен подход, както при направата на светлините за велосипеди, с което гарантират на своите потребители лесни за боравене, висококачествени и ефективни продукти, които следват последните тенденции в областта вело аксесоарите.

През годините, Blackburn успяват да се докажат, като една от най-устойчивите компании за производство на светлини за велосипеди и вело аксесоари, което гарантира на любителите на тази марка, постоянно качество и контрол на изходящите продукти, наред с това иновативност и съвременно мислене.

Стоп Blackburn DAYBLAZER 65 Добави в количката Стоп Blackburn DAYBLAZER 65
49,90 лв.