Най-голяма гама от велосипедни части

Ние сме най-големият онлайн магазин за велосипеди, велосипедни компоненти и аксесоари в България и един от най-големите на Балканския полуостров.

Продуктовата гама на магазина е с над 3500 артикула предназначени основно за колоездене, туризъм и други спортове. В портфолиото ни има повече от 70 различни марки сред които: Drag, Dragomir, Bell, Bellelli, Continental, Giro, DMR, Formula, KMC, Mach1, Marzocchi, Park Tool, Peruzzo, Rhino, Schwalbe, Selle Royal, Fizik, Shimano, PRO, Sigma Sport, SR Suntour, Tektro, VDO, VP Components, Weldtite, Zefal, Animal, Vaude, Tern, Tufo, Endura, чиито асортимент е внимателно подбран, за да задоволи нуждите и на най-претенциозния клиент.

Предлагаме само стоки с установено качество и произход, отговарящи на спецификацията утвърдена от производителя и гаранциите поети от него.

Вярваме, че това което Ви предлагаме е точно това, от което се нуждаете.

Наличностите, които поддържаме на склад ни дават възможност за бърза и своевременна доставка, дори в деня, в който си поръчате продукт/и. А до най-отдалечената част на страната стигаме в рамките на един - два работни дни.

Онлайн магазин DragZone.bg предлага БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на продукти на стойност над 49 лв. В останалите случаи клиента заплаща калкулираната цена на доставка от куриерска фирма Спиди.

Имате възможност да върнете продукт/и в срок до 30 календарни дни, ако не сте напълно задоволен от покупката си. Продуктът трябва да бъде неизползван и в добро състояние.

Може да върнете продукт поради следните причини:
1. Продуктът е грешен размер.
2. Продуктът е дефектен или повреден по време на транспортирането му.
3. Изпратили сме Ви грешен продукт.
Транспортните разходи при връщане на продукт са за сметка на клиента.Безопасно онлайн пазаруване

Онлайн магазин DragZone може да защити Вашата конфиденциална информация използвайке SSL сертификат (Secure Socket Layer Certificate). Той осигурява 256 битова криптирана връзка между сървъра (уеб сайта ни) и Вашият клиентски браузър. Ще забележите това като тръгнете да влизате в акаунта или кошницата си – URL адреса на страницата ще е с префикс „https:”, вместо “http:”.

Най-добро обслужване на клиента

Ако възникне проблем, ние ще го разрешим. В екипа ни присъстват дългогодишни състезатели и механици, които активно участват в избора и контрола на продуктите покриващи всички стилове колоездене. Постоянно добавяме такива стоки към продуктовата ни гама, които представят новостите и иновациите в нашата сфера.