X-Fusion

X-Fusion

Създателите на амортисьори и вилки X-Fusion се гордеят с това, че помнят кога са свалили помощните колела. Изглежда това наистина е бил знаменит момент за тях, защото в момента те произвеждат класни шокове и вилки, които не могат да останат незабелязани. Целевата им група са планинските колоездачи – и това не е случайно.

Фирмата X-Fusion следва една проста концепция: да строи висококачествени, метални амортисьорни системи които осигуряват по-високо ниво на изпълнение и издръжливост. 

Съществуването на бранда X-Fusion датира от 1999 г. , но фирменото производство на амортисьорни продукти се случва 10 години по-рано. Със своите над 20 години опит в този бранш, компанията заема позицията на педант по отношение на вниманието към всеки детайл.

През последните 5 години  X-Fusion увеличава многократно продуктовата си линия и съответно и пазарния си дял. Най-добрите световни марки като Cannondale, Specialized, Ibis, Jamis, GT и много други разчитат на  X-Fusion да сигурява професионално изпълнение от най-висока степен.