0882 050 002

Безплатна доставка на всеки велосипед за България!

Велотренажор Tacx Genius Smart T2080

Референтен номер: 04000274

Интерактивният велотренажор Tacx Genius Smart T2080 е оборудван с най-съвършената моторна спирачка от всички велотренажори Tacx, в резултат на което предлага най-реалистична тренировка. Моторната спирачка упражнява максимално съпротивление от 150 N при симулация на изкачване и ускорява при спускане. Симулираните наклони са до 20% при изкачване и до -5% при спускане.
Виж пълното описание

Изчерпан

1 548,00 лв.
Купи на лизинг

Интерактивният велотренажор Tacx Genius Smart T2080 е оборудван с най-съвършената моторна спирачка от всички велотренажори Tacx, в резултат на което предлага най-реалистична тренировка. Моторната спирачка упражнява максимално съпротивление от 150 N при симулация на изкачване и ускорява при спускане. Симулираните наклони са до 20% при изкачване и до -5% при спускане.

Genius комуникира с различни устройстваvia чрез ANT+ и Bluetooth Smart. Можете да видите данните от предствянето си на няколко устройства едновременно - смартфон, таблет, вело компютър или спортен часовник.

 • Максимална мощност(40 km/h): 1500 Watt
 • Максимален наклон присимулация на изкачване: 20%
 • Симулация на спускане: Ja (-5%)
 • Максимален въртящ момент: 51Nm
 • Максимална сила на спирачката: 150 N
 • Маховик: Виртуален
 • Маховиков ефект: Вариращ до 125 kg (по-висока стойност симулира по-реалистично каране)
 • Калибрация: Автиматична
 • Основа(L x W): 675 x 650 mm
 • Височина: 410 mm
 • Размери в сгънато положение: 565 x 410 x 245 mm
 • Тегло: 10.3 kg
 • Стойка за предно колело Tacx Skyliner включена в комплекта
 • Свят: Черен/silver/blue
 • Съвместими размери велосипеди: 700C, 26"-29" (29" с гума за велотренажор Tacx)


Свързване с Windows PC
Ако имате Genius Smart, можете да закупите софтуер Tacx Trainer Software 4, Advanced и да свържете велотренажора с компютър с операционна система Windows. Софтуерът на Tacx ще ви позволи да извлечете максимума от тренировките.

Неависима тренировка
Когато Genius Smart не е свързан към смартфон, таблет или компютър, той работи като обикновен велотренажор. При повишаване на скоростта се увеличава и съпротивлението, така че пак да можете да тренирате дори да нямате устройство за свързване.

ANT+ отворен протокол
Произведените след 2015г. интерактивни Smart велотренажори на Tacx могат да работят и с друг софтуер, като Kinomap, TrainerRoad, Zwift и BKool.

Моторната спирачка упражнява прецизно съпротивлението за да възпроизведе най-реалистичната симулация на колоездене. Тя се контролира динамично за да симулира естественото съпротивление на терена при изкачване или спускане.

За постигане на максимална реалистичност, при калкулиране на силата на моторната спирачка се вземат под внимание всички възможни фактори, като съпротивление на въздуха, степен на наклона, тегло, атмосферно налягане, скорост на вятъра, температура, надморска височина, инерция и др.

LED диоди
Моторната спирачка е оборудвана с LED диоди, движещи се с ритъма на каданса ви. Когато мощността е голяма, светят червените диоди, а когато е ниска, преобладават зеленит. Велотренажорът трябва да бъде включен единствено в захванване. Всички останали връзки са безжични.

Виртуален маховик
Маховикът е задължителен елемент на моторната спирачка на тренажора. Виртуалният маховик на Genius Smart се управлява от прецизни сензори за да се достигне максимално ниво на реалност.

Каданс
Genius Smart калкулира каданса чрез прецизни електронни сензори, измерващи промяната в силата върху педалите.

Вашето мнение е важно за нас

За да оставите коментар и оценка трябва да си създадете профил или да влезнете във вашият профил ако вече имате такъв.

Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Купи на лизинг

* Броя на погасителните вноски се избира при финализиране на поръчката

Изпрати запитване: