0884 40 57 79 | 0884 07 39 16

Безплатна доставка на всеки велосипед!

Велотренажор Tacx Bushido Smart T2780

Референтен номер: 280124

Bushido е интерактивният Smart тренажор на Tacx с най-мощната моторна спирачка. С мощността си на съпротивление от 1400 вата, тя гарантира гладко педалиране дори при симулация на стръмни изкачвания. Bushido е много удобен за употреба, лесно и бързо може да бъде свързан с велокомпютър или със софтуер Tacx Cycling Apps (не е включен в комплекта), като освен това е абсолютно безжичен - не се нуждае дори от захранващ кабел. Подобно на други Smart тренажори на Tacx, Bushido комуникира с други устройства като смартфон или таблет, чрез ANT+ и Bluetooth®.
Виж пълното описание

Изчерпан

1 190,00 лв.
Купи на лизинг

Bushido е интерактивният Smart тренажор на Tacx с най-мощната моторна спирачка. С мощността си на съпротивление от 1400 вата, тя гарантира гладко педалиране дори при симулация на стръмни изкачвания. Bushido е много удобен за употреба, лесно и бързо може да бъде свързан с велокомпютър или със софтуер Tacx Cycling Apps (не е включен в комплекта), като освен това е абсолютно безжичен - не се нуждае дори от захранващ кабел. Подобно на други Smart тренажори на Tacx, Bushido комуникира с други устройства като смартфон или таблет, чрез ANT+ и Bluetooth®.

  • Съвместим със софтуер Tacx Cycling App (не е включен в комплекта)
  • Електрическа моторна спирачка
  • Симулиран наклон при изкачване: 15% (при общо тегло 75 kg)
  • Симулация на спускане
  • Максимална мощност на моторната спирачка: (10 sec.) 1400 Watt
  • Мощност при спринтиране: (1 min.) 750 Watt
  • Инертна маса: 60 kg (маховиков ефект - по-голяма реалистичност при по-високи стойности)
  • Стойка за предно колело Tacx Skyliner включена в комплекта

Електрическа моторна спирачка:
Моторната спирачка упражнява прецизно съпротивлението за да възпроизведе възможно най-реалистичната симулация на колоездене. Тя се контролира динамично за да симулира естественото съпротивление на терена при изкачване или спускане.

Велотренажорите на Tacx използват система за динамичен контрол на съпротивлението (други велотренажори използват маховик за прескачане на мъртвата точка).Благодарение на тази система, виртуалните изкачвания се превръщат в истинско предизвикателство.

Моторната спирачка е оборудвана с LED диоди, движещи се с ритъма на каданса ви. Когато мощността е голяма, светят червените диоди, а когато е ниска, преобладават зеленит. Велотренажорът трябва да бъде включен единствено в захванване. Всички останали връзки са безжични.

Съвместимост със софтуер Tacx Cycling:
Приложението Tacx Cycling за таблети и смартфони (не е включено в комплекта) се инсталира бързо и лесно. Чрез Tcx Cycling можете да симулирате класически състезания и легендарни етапи. Можете също да създадете персонализирана тренировъчна програма, съобразена с възможностите ви. Данните от тренировките ви се записват и изобразяват, като се запаметяват и за анализиране на по-късен етап.

Допълнително приложение за таблети и смартфони:
Можете да свалите безплатно приложение от App Store или Play Store, Чрез което да поръчате видеа за таблет. Видеата за приложението Tacx Cycling не могат да бъдат комбинирани с тези за софтуер Tacx Trainer.

Технически данни
Няма налични данни.
Вашето мнение е важно за нас

За да оставите коментар и оценка трябва да си създадете профил или да влезнете във вашият профил ако вече имате такъв.

Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Купи на лизинг

* Броя на погасителните вноски се избира при финализиране на поръчката

Изпрати запитване: