Selle Royal

Selle Royal

Selle Royal е водеща марка седалки за велосипеди в световен мащаб повече от 50 години. Основана в Италия през 1956 година, историята на компанията е неспирна и устойчива във времето, за което допринасят постоянните иновации изградени върху внимателните и прецизни изследвания на продуктите, постоянният технологичен напредък и все по-доброто усъвършенстване на конструкцията и материалите на седлата за велосипеди. Не случайно към днешна дата, марката Selle Royal, присъства в повече от 70 страни в целия Свят, с продуктова линия, създадена да откликне на нуждите на всеки един велосипедист без значение от вида колоездене, който практикува.

От компанията наблягат на две основни серии седла, Performa и Comfort. В серията Performa, Selle Royal залагат на специфичния дизайн и материал които могат да осигурят максимален комфорт и мобилност при спорния тип каране на велосипед.Това е постигнато чрез намаляване теглото на рамката на седлото, която тук е решена да е магнезиева, гъвкава и абсорбираща шока база, високотехнологична пяна, която позволява връщане на седлото в нормалния му вид и при най-тежкото натоварване. Тук потребителите могат да избират между три типа концептуален дизайн седла, които са както следва- Flat, подходящ за шосейно каране, Wave, предназначен за МТВ сериите и Anatomic, серията за при трекинг каране. Сериите в Performa, ви осигуряват перфектен комфорт и контрол в спортното управление на велосипеда.

При серията Comfort, от компанията разработват три основни типа седла, които се определят според ъгъла на каране на велосипедиста. Сериите са Athletic, предназначена за колоездачите с приведена стойка върху велосипеда с ъгъл на гръбначния стълб 45°, серия Moderate, подходяща за велосипедисти с по-изправена стойка върху колелото с ъгъл на гръбначния стълб 60°. Третата серия Relaxed, е насочена към изправено положение на гръбнака по време на колоездене с 90° ъгъл.Успешното постигане на максимално удобство при седлата в Comfort серията е постигнато, най-вече, благодарение на патентованата от BayerMaterial Scienceлаборатория базирана в Германия система ROYALGEL™. ROYALGEL™ е полиуретанов матричен материал, който се инжектира директно под горния слой на седлото по време на процеса на производство, като уникалната формула на този гел не позволява неговото стареене, втвърдяване, като също така запазва формата си не променена във времето.

Залагайки на Selle Royal, получавате над 70 годишен опит, традиции и иновации в производството на седла за велосипед.

Седло SR RVS 8280DGT Добави в количката Седло SR RVS 8280DGT
27,90 лв.