Rudy Project

Rudy Project

Компанията Rudy Project, е световен производител и дистрибутор на висококачествени слънчеви очила, каски, маски за ски и сноуборд, на най-високо технологично ниво. Демонстрирайки постоянен прогрес в съвременните технологии и материали, революционен дизайн на своите продукти, от Rudy Project са все по-трудни за догонване от техните конкуренти.

Основана от Rudy Barbazza в Тревизо, Италия, през 1985 година, от компанията бързо се налагат, като глобален лидер в областта на производството на спортни очила и вече над 30 години печелят доверието на своите клиенти, с перфектната си продуктова линия, в повече от 60 държави, в световен мащаб. За стабилността на марката, говори и второто поколение Barbazza, Cristiano и Simone, които работят със същия плам и предприемчивост.

Непрестанното търсене на иновации и подобряване на материалите, както и вродената страст към спорта, позволяват на Rudy Project, да подобри представянето на спортистите, посредством най-високотехнологичното оборудване предлагане на пазара. Легенди на колоезденето, мотоспорта, триатлонът и много други дисциплини, представляват компанията носейки техните продукти, както  на тренировките, така и на състезанията. По този начин от Rudy Project, могат да използват обратна връзка, за подобряване на качествата и характеристиките на продуктите.