KTM

KTM

Историята на Австрийската компания КТМ за почва преди 42 години в Австрия и още в ранните години от своето създаване, тя е белязана от непрестанни успехи в планинското и от части шосейно колоездене на национално, а малко по-късно и на световно ниво.

От компанията отлично разбират нуждите на велосипедистите във всяка една дисциплина,което отправя предизвикателство за производството от широка гама на велосипедни компоненти и аксесоари. С марката КТМ, можете да намерите всички необходими аксесоари от любителското до професионално колоездене. Компанията специализира в производството от шапки,бандани и ръкавици, джърсита и якета, клинове, шорти и чорапи, обувки и раници, и много други аксесоари за постигане на оптимален комфорт на всеки един велосипедист.В продуктовата гама на компаниятаможе да намерите и цялостно оборудване за велосипеда, като не е пропуснат нито един детайл.

От създаването си КТМ се утвърждава на пазара със свята устойчивост, безкомпромисност и качество, което допринася за престижа на компаниятане само на европейската, но и на световната сцена.