Formula

Formula

От създаването си през 1987 година и стартирането на производство на главини за велосипеди, спици и капли, под марката Formula, от компанията се утвърждават като устойчива, иновативна и напредничава, за което допринася, както пълната отдаденост към проучванията за подобряване на качеството на продуктите, така и прецизността при изработването им.

Formula е марка, която предлага широка гама продукти за велосипеди, за да може да задоволи всяко едно изискване, дори и на най-взискателните си клиенти. От компанията са твърдо убедени, че висококачествените компоненти, създават висококачествени велосипеди, което от своя страна предоставя на любителите на вело спорта възможно най-качествено управление на техните велосипеди. Следвайки тези си убеждения, от Formula не се стремят към създаването на масова продукция на компоненти за велосипеди, а точно обратното, разчитат на качествено производство с компактна продукция на разумна и достъпна цена за всеки потребител.

Следвайки степенуването на компонентите, от Formula не случайно отделят най-сериозен ресурс в изработването на един от най-важните елементи при велосипедите, а именно предните и задни главини. Това са компоненти, които е необходимо да са здрави, леки, издръжливи, с нисък коефициент на поддръжка, лесни за смяна и ремонт, като същото време да предоставят тихо и гладко въртене на колелото. За да останат на гребена на вълната от  компанията напредват прогресивно в производствените технологии при главините,чрез подобряване на оборудването използването на все по-качествени и технологични материали.

Заради своята отдаденост и постоянен стремеж към иновации и развиване на продуктите си,Formula не случайно се превръща в нарицателно име във вело средите за качество и са определени като индустриалната фирма с едни от най-добрите съотношения между цена, качество и надеждност при вело компонентите. Закупувайки главини, спици или капли, вие се сдобивате не просто с поредните вело компоненти, а с такива които ще подобрят кпд на целиявелосипед.