Важно: Поръчки в DragZone.bg се приемат единствено през формата за покупка в сайта. Поръчки по телефона се правят по изклчение, когато е налице технически проблем.

Навигация в онлайн магазин DragZone.bg 

1. "Количка"

Показва състоянието на вашата количка. От нея може да премахвате или добавяте продукти по всяко време, да правите актуализация на количествата, както и да се усведомявате за стойността на покупката Ви.

2. Поле "Търсене"

Това е бърз и лесен начин да намерите желаната от Вас стока. Въведената дума (фраза) в полето ще върне резултати за продукти, в чието заглавие се среща тя. Ако въведете думата "велосипед", търсачката ще изкара резултати с всички модели велосипеди, както и някои велосипедни компоненти и аксесоари. В момента на въвеждане на дума от Вас в полето, ще видите и падащ списък с вече търсени и популярни фрази.
Пример: При търсене на думата "велосипед" ще видите продукти като "Велосипед Dragomir Black Hawk", "Сгъваем велосипед Dahon Curve D3", "Седалка за велосипед Fi'zi:k Pave CP Wing Flex", "Заден багажник за велосипеди Peruzzo Venezia 388" и т.н.

Някои продукти съдържат тирета в заглавията си тъй като така се изписват оригиналните имена на моделите. Напр. Курбели Shimano Deore XT FC-M780-10-S. 

3. Падащи списъци "Категории" и "Производители"

С помощта на тези падащи менюта може да избирате стоки от една категория / подкатегория или от един производител.

4. "Категории продукти"

Менюто в лявата колона "Категории продукти" е друг начин да намерите всички главни категории стоки, които се предлагат при нас. При кликането на главна категория, напр. "Велосипеди", под нея ще се отворят и съответните подкатегории "Шосейни / Пистови", "Планински с окачване" и т.н. Ако натиснете върху иконката с "+" ще може да видите всички подкатегории към дадена главна категория и тогава да изберете измежду така появилите се.

5. "Пазаруване в други валути"

С помощта на тази опция можете да видите цените на стоките в Лева или Евро. Това става като натиснете съответно иконката "Евро" / "Лева", която се намира в заглавната лента с "Категории" и "Производители".

 

6. Смяна на език


За да смените езика на сайта трябва да натиснете съответната икона с обозначен върху нея флаг на държава. Тези икони се намират в горния десен ъгъл на сайта, точно под карето с контакти.


7. "Скоро преглеждани"

В тази секция автоматично се показват различни продукти, които потребителите / гостите на сайта разглеждат в реално време.

8. "Най-продавани продукти"

В тази секция се показват едни от най-продаваните продукти през онлайн магазина на DragZone. Те се сменят често и може да ги разгледате като кликнете съответно върху дясната или лявата стрелка в полето.

9. Етикети “Нови продукти”, "Популярните днес", "Промоции", “Разпродажба”

- “Нови продукти” - този етикет показва новите продукти качени в сайта. Той е достъпен и чрез бутона "Нови продукти", намиращ се точно под полето "Търси".
- "Популярните днес" - етикета показва автоматично най-разглежданите продукти в онлайн магазина за конкретен ден от седмицата. Напр. ако разглеждате сайта на 01.1.2010г., то в този етикет ще видите най-популярните продукти точно за тази дата. 
- "Промоции" - кликайки на този етикет може да разгледате всички продукти, които към настоящия момент са на промоция в онлайн магазина. Ще се усведомите за реалната цена на продуктите, промоционалната им цена и колко процента може да спестите при евентуална покупка на конкретен тип продукт. 
- “Разпродажба” - в този етикет се намират по-стари модели стоки, чиято цена е значително намалена. Стоките са в запазено състояние. Ако някой продукт е одраскан, наранен и т.н. в следствие на неправилно съхранение, то това ще бъде указано в описанието на стоката. Незабравяйте, че винаги може да се възползвате от опцията ни за връщане на продукт. Ще се усведомите за реалната цена на продуктите, цена за разпродажба и колко процента може да спестите при евентуална покупка на конкретен тип продукт. 

10. "Следвайте ни в ..."

Ако се присъедините към нашата страница във Facebook или профила ни в Twitter можете първи да научавате за промоции, нови продукти, промени свързани с онлайн магазина като цяло и т.н.

11. "Инфо бюлетин"

Ако се запишете за нашия бюлетин ще получавате e-mail с актуални оферти за продукти, промоции, велосипедни събития. Винаги може да се отпишете като промените настройките в профила си или просто се свържете с нас.

12. "Горещо"

В тази секция се показват атрактивни и специално селектирани продукти, които биха били интересни за по-голямата част от аудиторията на сайта.