Road bike components

Трябват ви части за шосейния велосипед за частично подобряване на базата, желаете вие да изградите „шосейката“ си от рамката до гюделина или просто за поддръжка, спокойно може да разчитате на нашата консултация и професионален съвет. При нас може да откриете всичко необходимо за екипиране и оборудване на вас и вашето колело. Ние предлагаме продукти на производители, утвърдили се на световния пазарс годините и доказали сесъс своята устойчивост и качеството нааксесоарите и вело компонентите, които произвеждат.

Правилната поддръжка и изграждането на шосейния велосипед е изключително специфичен процес изискващ,както професионални познания и дългогодишен опит, така и надеждни части и компоненти за да си гарантирате сигурност, комфорт и максимален контрол на велосипеда по време на колоездене.Залагайки на производители като Shimano, VP Components, Cox, Pro, Fi'zi:k, Schwalbe и др., осъществявате стъпка в правилната посока по отношение на вашата окомплектовка за шосейния си велосипед.Избирайки група от части и компоненти, в съответния клас, вие може да олекотите вашия велосипед с до няколко килограма, което автоматично ви поставя в печеливша позиция на шосето. Леките килограми означават по-лесно достигане на желаната скорост, по-добра производителност на велосипеда с по-малко усилие, както и по-комфортното му транспортиране.  За целта, имате възможност да избирате от серии курбели, венец касети, вериги, шини, спици, главини, педали, кормила, седалки, колчета и още много компоненти и аксесоари, които може да намерите при нас, на сайта на Screambikes или в магазинната ни мрежа в София и страната.

Гласувайки ни доверие за предлаганите от нас продукти и производители на вело компоненти и аксесоари, вие осъществявате дългосрочна инвестиция с безкомпромисно качество на материалите за вашия шосеен велосипед. С широката си и разнообразна продуктова гама, както и познанието ни за шосейното колоездене, ние ви гарантираме навременно и качествено обслужване на вас и вашия велосипед, за да се насладите максимално на шосето, при каквито и да било условия.