MTB components

Когато притежавате МТВ или Трекинг велосипед, необходимостта от неговата поддръжка е неизменна част от стопанисването му. Без значение от неговия модел и клас или динамиката с която се използва, смяната на резервни части или аксесоари е момент, с който всеки любител на велосипеда се сблъсква. Най-добреразбират това и  могат да потвърдят любителите на МТВ и Трекинг велосипедите, за голяма част от които, смяната на части и поддръжката на велосипеда са често занимание. Причината за това са неравните и често сложни терени, с които постоянносе сблъскват любителите на колоезденето извън шосето.Терени, които биват преодолявани с не малка скорост и усилие, което равносилно рефлектира, най-вече върху компонентите на велосипеда, поради която причина избирането на висококачествени вело части и аксесоари е от изключителна важност.

Излизайки извън населено място, за да карате своя велосипед, вие трябва да сте подготвени максимално добре за съпътстващите ви условия в планината или из черните пътища и пътеки. Ето защо висококачествените и издръжливи вело части и компоненти, както и разнообразният набор от аксесоари са от изключителна важност, за безаварийното преодоляване на пресечените местности. В електронен магазин Screambikes и магазинната ни мрежа в София и страната, имате възможност да избирате части и компоненти на утвърдени и доказали се във времето марки производители, с висококачествените си продукти.Трансмисия и команди с марка Shimano, спирачни системи от Tektro, външни и вътрешни гуми Schwalbe, седалки Selle Royal и SMP, педали DMR и VP, кормила Pro, компоненти от COX, ремонтни комплекти IceToolz и много други.

Ние се отнасяме с изключителна отговорност към нашите клиенти, ето защо, без значение дали става въпрос за жило за спирачки или скорости, за ухо за заден дерайльор или за цялостно окомплектоване на рамка, дали сте начинаещ велосипедист или дори състезател, при нас ще намерите винаги компетентен и коректен отговор илисъвет относновъзникналите въпроси свързани с вашия велосипед.