Познай продукта и се включи в коледната ни игра “Коледен календар”!

30.11.2023

Време е за веселие и подаръци! Започваме голямата коледна игра, която ще направи очакването на празниците още по-забавно.

От 1-ви до 24-ти декември 2023 г., всеки ден ще публикуваме замъглен продукт на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/DragZoneBulgaria. Това не е всичко - този продукт може да бъде твой, ако познаеш какъв е и харесаш поста!

 

С усмивка на лице, приготви се за коледна загадка всеки ден. Попитай себе си: "Какъв подарък може да се крие зад този замъглен образ?" Отговори правилно, харесай поста и може би ще си следващият щастливец, който ще го получи!

 

А какво може да е в този замъглен образ? Оставяме ти подсказки и предположения. Може би става въпрос за супер стилна велосипедна каска, или е някакъв аксесоар? Следи страницата ни във фейсбук, за да разбереш.

 

Не забравяй, че всяка вечер в 21:00 часа ще провеждаме теглене на късметлии, а победителят ще бъде обявен в стори, заедно с разкрития продукт. Ако видиш своето име, не се притеснявай, ние ще се свържем с теб, за да уточним как да получиш подаръка си !


Период и правила:
- 01-24 декември 2023
- Харесай поста и познай продукта
- Всяка сутрин в 09:00 ще публикуваме замъгления продукт
- Всяка вечер в 21:00 ще теглим и обявяваме победителя
- Ще се свържем с теб, за да уточним как да получиш подаръка си

 

Нека заедно да направим коледните дни още по-вълнуващи! Успех, велосипедисти, и нека коледната магия бъде с вас!

Back to all news