DRAG RONIN ТЕСТ РАЙД

19.10.2023

С нетърпение очакваме да ви посрещнем на едно от най-големите колоездачни събития в България- Bike Jamboree 2023 организирано от GoldenDust Bikepark, където ще имате възможността да изпробвате нашия ендуро велосипед - Drag Ronin, под ръководството на Стиви Гатев - национален шампион в дисциплината ендуро!

Дата на събитието: 28 октомври 2023 (събота)
Локация: Chavdar Fun Trail
Такса: Безплатно

Как и къде?
Велосипедите ще са готови за тест на Chavdar Fun Trail между 10:00 и 13:30. Всички записали се, ще бъдат разпределени в групи от по 5 човека и часови диапазон. Очаквайте мейл с точен час.

Малко повече за Ronin!
Втората генерация на Ronin e с изцяло нова рамка, нови цветове и още повече хъс да гази всичко надолу и да катери леко нагоре. 

Алуминиевата рамка идва с нова геометрия, която е оптимизирана до последния детайл. Вътрешно окабеляване, големи лагери и красиви хидроформовани алуминиеви тръби. Четириставното окачване ще се погрижи да преодолееш всяка неравност по пътеката, да абсорбираш всеки скок и да генерираш още повече скорост при всяко кацане.

Технически характеристики:
Предлага се в две модификации: AM 160 Fork Travel / TRAIL 150 Fork Travel
РАМКА: DRAG Ronin 29 V2, 150 mm travel, аlloy 6061-T6
ЦВЯТ: Dark Green / Black
РАЗМЕР 29: S-415, M-420, L-445, XL-470
И ТРИ РАЗЛИЧНИ ОКОМПЛЕКТОВКИ

Подготвили сме още изненади, така че побързайте да се запишете! Местата са ограничени!

https://dragzone.bg/event-registration

* за да участвате е необходимо да попълните декларация на място, че ни освобождавате от отговорност при инцидент настъпил вследствие на участието ви в събитието.

Back to all news