Black Weekend - съвети за пазаруване

09.11.2023

Black Weekend започва от утре! Големите намаления ви очакват. 


За да ви осигурим безпроблемно пазаруване сме ви подготвили няколко полезни съвета.

 

Кампанията ще се проведе на 10, 11, 12 и 13 ноември 2023 във всички наши магазини и онлайн на www.dragzone.bg

Вземи нов велосипед с отстъпки до -35% и компоненти, части, аксесоари и екипировка с отстъпки до -70%!

 

С цел да организираме приятно и ползотворно пазаруване, искаме предварително да опишем, как ще протече тазгодишният Black Weekend!

 

- Безплатна доставка: Важи за всички поръчки над 99,90лв.

-Актуализация на цените: Поради големия брой продукти на сайта dragzone.bg е възможно да отнеме време цените на всички промоционални продукти да се актуализират и да не са видими на сайта в 00:00ч. на 10 ноември. Всички актуални предложения със сигурност ще са отразени на сайта до сутринта на 10 ноември. Благодарим Ви за търпението!

-Добавете в любими: Ако добавите желаните продукти в любими или в кошницата си преди влизането на промоционалните цени, те ще се ъпдейтнат автоматично, когато промоционалните цени бъдат актуализирани на сайта. Добра практика е предварително да сте разгледали, избрали и добавили в любими в своя профил желаните от Вас продукти, а в дните на намаленията, единствено да финализирате поръчката си.

-Запитвания: По време на промоционалната ни кампания, очакваме сериозно повишение на интензитета на поръчки и запитвания. Възможно е, да не успеем да отговорим на всички ваши запитвания, направени по имейл в рамките на периода на активността ни.

- Технически проблеми: По време на промоционалната ни кампания, очакваме сериозно натоварване на платформата на нашия онлайн магазин, поради което са възможни технически проблеми. Молим за вашето търпение и разбиране, за които ви благодарим.

- Поръчки: Всички поръчки трябва да бъдат направени единствено през електронната ни платформа. Обявените от нас телефони са единствено за консултации и въпроси, на тях не се приемат поръчки.

- Обработка: Поради сериозното повишаване в обема на поръчките по време на Black Weekend, екипът ни ще работи с удължено работно време. Молим Ви да проявите търпение, всички поръчки ще бъдат обработени в рамките на 5 работни дни.

 

- Лизинг: Поради големия интерес, и на този Black Weekend даваме възможност всички поръчки със стойност по-висока или равна на 150 лв. да бъдат закупени на изплащане с Unicredit Consumer Financing или ДСК Лизинг. Лизинговата схема е с преференциални условия. 
* По време на кампанията няма да може да бъде използвана промоционалната схема за 6 равни месечни вноски с 0% оскъпяване.

- Наличности: Наличностите в сайта се обновяват автоматично, въпреки това поради очакван значителен интезитет на поръчки, е възможно определени продукти, публикувани и фигуриращи в сайта като “налични“ към момента на даване на поръчката, да бъдат изчерпани и поръчката Ви да не може да бъде изпълнена. В такива случаи, наш служител ще се свърже с вас и ще ви предложи еквивалентен продукт на промоционална цена.

- Известия: В случай, че имате направена поръчка, можете да очаквате имейл при промяна на статуса й. При изпращането на пратката, ще получите имейл с номер на товарителница, чрез който ще можете да следите нейното движение.

* Всички поръчки, направени по време на кампанията ни, няма да бъдат потвърждавани предварително по телефона. Те ще бъдат директно обработвани и изпращани.

Промоционалните цени ще бъдат активни до 23:59 часа на 13.11.2023 г. (понеделник).

Благодарим Ви!

 

Екипът на DragZone.bg

Back to all news