Велосипеди за нежния пол в Drag Zone

23.08.2019

През последните години все по-често забелязваме по софийските улици да се движат елегантно и със стил момичета на колела. За дамите, които жадуват приключения на две колела, обичат да карат в парковете и да се придвижват по-бързо из града, имаме няколко бюджетни предложения, които имат доживотна гаранция и се произвеждат в България! 

Серията ‘Дамска Линия’ на DRAG е специално проектирана, за да се осигури максимален комфорт на дамите колоездачи. Тези велосипеди са оборудвани със специално подбрани компоненти, които отговарят на специфичните нужди на дамите. Специално проектираните LadyFit рамки със скосена горна тръба увеличават безопасността и сигурността при каране в планински и градски условия.Велосипедите са оборудвани с меки ръкохватки, удобна седалка и ниска горна тръба за по-лесно качване/слизане.

 

Grand Canyon

Със стилната си дамска рамка моделът Grand Canyon Lady е велосипед, съчетаващ скоростта на шосейния велосипед и комфорта на градския в едно. Благодарение на предното си окачване, ниско тегло и планински тип скоростна система (mountain bike drivetrain), велосипедът е подходящ както за всекидневно придвижване в градска среда, така и за няколкодневни преходи.

Виж всички модели ТУК!

Grace

Удобен, подвижен и отзивчив велосипед, специално създаден за дами. Оборудван е с амортисьорна вилка, която обира неравностите и ви кара да усещате удоволствие от движението, без да убива скоростта или да затруднява въртенето на педалите.

Наличен е в 4 различни окомплектовки, модерен дизайн с ярки цветове, перфектен за дамите. Геометрията, размерите и компонентите също са специално проектирани за да отговарят на физическите различия между мъже и жени. Заложете на този модел и няма да сбъркате с избора си, защото това е доказалият се дамски 'bestseller' на DRAG.

Виж всички модели ТУК!

 

Crème Cycles

Велосипедите на Creme cycles са прости и достъпни, но в същото време са форма на изкуство, в знак на почит към любовта, към материалите, детайлите и изработката. Creme cycles са производител на велосипеди от Европа, с фокус върху града и велосипедите с единични скорости. Използват класически рамки, скосени дамски модели, кожени седалки и ръкохватки и имат специално внимание към всеки модел. Те произвеждат стилни и красиви колела за ползване в градски условия. Външният им вид ни напомня очарователни ретро модели на велосипеди от миналото, които ни карат да мечтаем за слънчеви разходки из улиците на Париж или Флоренция.

Виж всички модели ТУК!

Назад към всички новини