ВАЖНА информация преди Велорали Черни връх 2018

14.09.2018

Спортен клуб DRAG за 15та поредна година oрганизира Велорали Черни връх. Това е състезание по планинско колоездене, което гарантира страхотно преживяване както за лицензирани състезатели, така и за любители колоездачи.

За първи път тази година е предвиден съкратен вариант на голямото трасе. Ако не се чувствате подготвени за предизвикателството да изкачите и спуснете Черни връх, то имате възможност да изберете малкия маршрут. Той е наполовина по-кратък от оригиналното трасе, като включва традиционното изкачване от Боянско ханче до хижа Момина скала и спускане през ‘Копитото’. Неговата дължина е 16км и е подходящ за начинаещите състезатели, които искат да се включат в предизвикателството. Вижте трасето ТУК!

Имаме добра новина и за любителите на Еnduro-то! За всички, които не си падат по 'катереното' - освен в генералното класиране, ще имате възможност да участвате и в отделно класиране за спускане. Ще има и подиум за "НАЙ-бързите СПУСКАЧИ", но имайте предвид, че трябва да влезете във всички контролни времена и при изкачването.

- 11:15 ч. - Златните мостове
- 11:45 ч. - Момина скала
- 14:30 ч. - Черни връх
- 15:30 ч. - х.Кумата
- 16:30 ч. - Момина скала
- 17:00 ч. - финал Бояна

Не забравяйте, че състезанието е 4-ти кръг от Българските ХСM серии, провеждащи се под егидата на Българска Колоездачна Лига.

Припомняме ви, че може да се възползвате от ранното записване до 19.09.2018 и да заплатите по-ниската такса от 30лв. След тази дата регистрационната такса става 40лв.

Велорали Drag Черни връх е невероятно преживяване за всеки!

Назад към всички новини