Тренирай напук на лошото време с велотренажора Ridefit Magni Trainer 2.0!

05.09.2022

В магазини DragZone пристигна новият велотренажор на Ridefit Magni Trainer 2.0! Велотренажорът е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали, които искат да тренират на закрито, дори когато условията навън са неблагоприятни.

ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА И МОНТАЖ: Отнема само няколко минути и минимални усилия да се закачи задната капла и да се настрои контактната площ между гумата и ролката на велотренажора, а чрез магнитното съпротивление можете да променяте трудността на тренировката според своите изисквания.

МНОЖЕСТВО СТЕПЕНИ НА РЕГЛАЖ: Можете да избирате между 8 степени на съпротивление, които лесно да сменяте от контролер, който да закачите на кормилото. При степени 1 и 2 сякаш карате по равна повърхност. При степени 3, 4 и 5 съпротивлението е като каране по пясък, докато при степени 6-8 натоварването симулира изкачване на склон.

ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ: Рамката е снабдена с изключително стабилна стоманена конструкция, която със сигурност ще издържи потребители до 120кг.

СЪВМЕСТИМ С МНОЖЕСТВО ВЕЛОСИПЕДИ: Велотренажорът Ridefit Magni Trainer 2.0 е съвместим с велосипеди с размер на гумите между 26 и 29" с QR (Quick Release) на задната ос. Тъй като шосейните велосипеди имат по-гладки гуми при тях може да не се наложи гумата да се замени със специална гума за велотренажор, въпреки че е препоръчително. Гумите за велотренажор (като тази на Tacx) са специално проектирани, за да издържат на нагряването при тренировки, увеличеното износването и приплъзването при контакта с ролката, затова препоръчваме тяхното използване.

ЛЕСЕН ЗА СЪХРАНЕНЕ И ПРЕНАСЯНЕRidefit Magni Trainer 2.0 не заема много място. Можете лесно да го сгънете и да го поставите в багажника на колата. Можете също да поставите стойката за велотренажор в ъгъла на стаята. Когато искате да го използвате, просто извадете велотренажора и започнете да тренирате, разбира се, първо, трябва да имате велосипед

МНОГО ТИХ: Ако искате да сте сигурни, че няма да пречите на другите, докато тренирате, тогава Magni Trainer 2.0 е добър избор за вас. Когато използвате тренажора и зададете първото съпротивление, звукът няма да надвишава 60 децибела. Разбира се, колкото по-голямо съпротивление задавате, толкова по-малко шум ще вдигате.

СУПЕР ЦЕНА: Цената винаги е важна! Не на последно място Ridefit Magni Trainer 2.0 е сред велотренажорите на пазара с най-добро съотношение цена-качество.

БОНУС АКСЕСОАР: Освен тренажора, в комплекта сме включили и стойката за предната капла, която осигурява стабилност при тренировка и изравнява нивото на предната и задната капла.

Вече нямате оправдание да не карате велосипеда си, когато времето навън е лошо!

Назад към всички новини