Мултифункционални часовници и пулсомери Sigma Sport

22.02.2021

Бягането и колоезденето – два спорта, които могат да бъдат практикувани почти навсякъде. И двата – забавни и носещи многобройни ползи за здравето. Днес все повече хора се включват в маратони или велосъстезания, а още по-голям е броят на хората, които бягат или карат колело просто за да поддържат форма.

 

Общото между бягането и колоезденето е, че и двата спорта ни карат да се чувстваме така, сякаш можем да постигнем и невъзможното, задоволяват нашите копнежи за приключения и избистрят ума ни. Всеки, който спортува, знае, че тревогите изчезват, когато се концентрираме в ритъма на стъпките си или завъртим педалите. Често откриваме решения на проблемите си по време или след тренировка. Няма да сгрешим, ако кажем, че спортът ни прави по-добри хора.

А какво може да ни направи по-добри спортисти? В днешно време феновете на бягането и колоезденето могат лесно да изградят своите тренировъчни режими и да постигат все по-добри резултати – на пазара има съвременни „джаджи”, с чиято помощ не само следим и контролираме физическите си показатели, но и самият спорт става още по-вълнуващ.

Една от водещите компании, произвеждащи такива устройства, е Sigma Sport - горд представител на немската технология, в най-развитата ѝ форма, комбинирайки инженерна иновация и прецизен дизайн, които могат да задоволят нуждите и изискванията, дори и на най-взискателния клиент на пазара.

Едно от най-популярните и в същото време достъпни устройства на марката е мултифункционалния пулсомер PC 15.11, който притежава всичко необходимо, за да бъде вашия „партньор“ в тренировките, който ще ви помогне да постигнете бързи резултати. Освен всички основни функции, които притежава, PC 15.11 следи и изгорените калории. Функцията Lap counter пък измерва цикличните обиколки както при бягане, така и при каране на колело. Приятна изненада за феновете на колоезденето е, че PC 15.11 разполага със стойка за кормилото на велосипеда.  

С PC 15.11 резултатите ви могат да бъдат проверени по време на тренировката само с натискането на един бутон. Графиката и индикаторът за зоната на натоварване и времето на трениране дават възможност за лесен контрол над усилията, които влагате, и създават най-добрите условия за целенасочена тренировка.  

 

Ако тренировките за вас са не просто хоби, а начин на живот и вкарвате душа и сърце в това занимание, то часовниците Sigma iD.RUN и iD.RUN HR са точно за вас!

Най-важните функции за следене на вашата тренировка

Те разполагат с интегриран GPS за висока точност на измерване, както и с всички останали есенциални функции за следене на вашата тренировка като скорост, разстояние, пулс, дължина на разкрача, ритъм и много други. Когато приключите, можете да използвате приложението SIGMA LINK за подробна оценка и анализ на данните. 

Измерване на сърдечната честота на вашата китка

Измерването на сърдечната честота се извършва с помощта на оптичен сензор, който прави пулсомерите с лента на гърдите остаряла и ненужна система. По време на тренировъчна сесия сърдечната ви честота се записва непрекъснато. Дори и в ежедневието, ако проследяването на активността е активирано, има възможност за бързо измерване в началния екран.

Лесни за употреба:

Работата с iD.RUN и iD.RUN HR е много проста и интуитивна. Всеки от четирите бутона има ясна функция. Лесно следите най-важните параметри на тренировката, а големите икони помагат за бързата навигация в менюто.

Анализ на тренировките ви:

Sigma iD.RUN и iD.RUN HR предлагат подробна оценка и анализ на тренировката. Можете да получите основна информация за отделните тренировки или месечния ви прогрес на дисплея на часовника, а за по-подробен анализ, данните се синхронизират с приложението SIGMA LINK.

В заключение – не можем да ви обещаем, че бягането или колоезденето магически ще решат всичките ви проблеми, но знаем, че използването на устройствата на Sigma Sport ще удвои удоволствието от любимия ви спорт и ще ви доближи до така бленуваното вътрешно чувство за постижение.

 

Назад към всички новини