Нови модели чанти и дисаги за велосипед

08.02.2022

Независимо дали търсите резервна част, компоненти за ъпгрейд или аксесоари, всеки продукт на RideFit е създаден, за да направи следващото ви каране още по-добро и приятно от предишното. А страхотните карания започват със страхотна екипировка.

Разгледайте новите модели чанти и дисаги за велосипед на RideFit, за да откриете всички елементи, от които се нуждаете, за следващото Ви приключение.

Модата и функционалността се срещат с новата гама продукти на RideFit, които ще Ви отведат навсякъде, където искате да отидете - и също така ще пренесат вашите вещи безопасно. Ние предлагаме чанти и дисаги, създадени за приключения с шосейни колела, градски разходки, пътешествия през уикенда, придвижване до работното място или просто за място, където инструментите Ви ще са под ръка при ежедневното ви каране.

Вземете енергийни барчета, ветровка, резервна гума и мултитул под ръка в чантата, прикрепена към седлото, на горната тръба на вашия велосипед или в дисагите на багажника. Новите попълнения в продуктовата гама на RideFit са устойчиви от скъсване, надраскване, а са и водоустойчиви. Предлагат се в различни форми и размери.

Разгледайте ги тук:

Задни дисаги RideFIT Single Tour

Търсите приключение в града? С единичната дисага за велосипед RideFIT Single Tour ще бъдете подготвени за всичко. Благодарение на системата за монтиране на куки Vario лесно може да свалите дисагата от велосипеда по всяко време и да я използвате като удобна чанта с дръжка за носене през рамо в градската среда. Промазаните шевове гарантират на 100%, че чантата е водоустойчива и нищо няма да проникне вътре дори при най-екстремните метеореологични условия. Големите отразяващи лога от трите страни ви правят по-видими в тъмното, а с капацитета от 23 литра можете да вземете много неща на път със себе си.

Цена: 49,90 лв.

Виж тук


Стойка за телефон RideFIT Phone Case

Практичен, 100% водоустойчив калъф за смартфон. Голямото прозрачно покритие позволява опериране с телефона директно с навигацията или друго приложение. Лесно се фиксира върху кормилото или лапата. Въртящата се на 45º основа позволява бърза смяна от портретна към хоризонтална позиция на телефона. Заключването на поставката е супер здраво, така че можете да карате с увереност по неравности и пресечени терени, без да се притеснявате, че вашият смартфон ще изпадне някъде без Вас.

Цена: 14,90 лв.

Виж тук


Чанта за под седло RideFIT MTB 

Компактна чанта за монтиране под седлото на велосипеда, налична в два размера - М и L. Чантичката е изработена от здрави и водоустойчиви материи - PVC и кожа. Ципът е хидроизолиран, а в допълнение има и светлоотразителни детайли и място за поставяне на задна светлина или друг аксесоар, за повишена безопасност при каране в тъмното.

Закрепването става лесно и сигурно за седлото и колчето с велкро ленти. И двата размера имат достатъчно капацитет, за да поберете най-важното при каране – вътрешна гума, инструменти, енергийно барче, а в размер L има място и за мини помпа.

Размер М (д/ш/в): 18x9x9cm, Тегло: 106 гр., Обем: 1 л.,

Цена: 12,90 лв.

Размер L (д/ш/в): 21x9.5x10cm, Тегло: 124 гр., Обем: 1.4 л.,

Цена: 14,90 лв.

Виж тук


Чанта за рамка RideFIT City триъгълна

Тази чанта за велосипед е достатъчно голяма, за да побере всичките ви инструменти, необходими по време на каране, както и други предмети като телефон и ключове, но е и достатъчно малка, за да се монтира под рамката на вашия велосипед! Разполага с голям джоб за съхранение на слушалки, пари, храна и други. Позицията под долната страна на горната тръба ефективно помага за минимизиране на съпротивлението на вятъра при каране. Благодарение на 3-те широки регулируеми велкро ленти чантичката стои стабилно закрепена към рамката и се поставя лесно и бързо. Триъгълната форма е с универсални ъгли, за да пасне на повечето велосипедни рамки. 

Цена: 9,90 лв.

Виж тук


Дисагa-раница RideFIT Tour Transform

Тази трансформираща се раница-дисага, както подсказва името е перфектна за забързаното ежедневие в града. Тръгвате за работа, излизате на разходка с приятели, отивате на пазар или тренировка – тази раница ще отговори на Вашето темпо. Това е една напълно водоустойчива и мултифункционална раница-дисага 2 в 1, която бързо и лесно може да откачите от багажника на велосипеда, да приберете катарамите в скрит джоб и да се слеете с градската среда. Раницата разполага с едно голямо отделение за лесно съхранение на принадлежности и покупки от пазара, както и допълнително подплатено отделение, съвместимо с до 15,6-инчов лаптоп. Водоустойчивият преден джоб е с цип за лесен достъп до най-необходимите Ви вещи: телефон, ключове и портфейл. Голямото светлоотразително лого отпред и малките елементи на дръжките ви правят видими дори и в тъмното.

Цена: 74,90 лв.

Виж тук


Чанта за под седло RideFIT Road S

Компактна чантичка за под седлото с място за най-важното. С капацитет от 0,7 л. може да приберете дори вътрешна гума до 27,5 цола, мултитул инструмент и CO2 патрон. Чантичката е с водоустойчива структура, благодарение на здравите шевове и промазания цип. Прикрепя се към колчето и седлото с универсални велкро ленти, а отразяващото лого спомага за по-добра видимост в тъмното. Но за да сте на 100% видими, има възможност и за поставяне на светлина-стопче или друг аксесоар благодарение на кожената вложка отзад.  

Цена: 9,90 лв.

Виж тук

Назад към всички новини