Подготви колелото си за новия сезон в DragZone!

15.03.2019

Синьото небе и затоплянето на температурите са сигурен знак, че студените зимни месеци си отиват и е време да подготвим велосипеда си за пролетта!

В Drag Zone вярваме, че колоезденето е не просто спорт, но и страст, която сближава хората. Затова нашите механици, които са активни колоездачи, също като теб, са винаги готови да обърнат специално внимание на твоя велосипед, да го сервизират и нагласят в съответствие с физическите ти характеристики, за да ти бъде по мярка, в добро техническо състояние и с безпроблемна работа на компонентите.

Заповядай в сервизите на Drag Zone от 18-ти март до 1-ви април и подготви колелото си за новия велосезон! Възползвай се от безплатна диагностика на велосипеда, безплатна центровка на скорости и спирачки и безплатно смазване на верига!

В сервизите на DragZone ще те посрещнат висококвалифицираните ни механици, работещи с най-качествените марки инструменти като Park Tool и Ice Toolz. Ще получиш професионален съвет, лично отношение и гаранция за вложените части и извършената услуга, без значение дали се касае за сериозна или дребна поправка и независимо от това дали си закупил велосипеда си от нас.

При нас можеш да получиш всичко – от смяна на гума до профилактика на вилка и пълно сервизиране на велосипед, както и експертна консултация. Предлагаме услуги като: цялостно почистване и смазване, регулиране на спирачки и скорости, средно движение предна и задна главина, центроване и изработка на капли.; демонтаж, монтаж на гуми, курбели, ротор, кормило, лапа, чашки и много други компоненти. 

Нашите механици те очакват за обслужване или ремонт на твоя велосипед във всички наши 11 магазини в страната, разполагащи с оторизиран сервиз:

 

DRAGZONE БЪЛГАРИЯ

Адрес: гр. София, бул. България 59, бл. 7А

Работно време Сервиз:

Понеделник - Петък: 09.30 - 18.00 

Механик – Любомир Тодоров

   

В магазина ни на бул. България на ваше разположение е един от най-добрите вело-механици в България: Любомир Тодоров, по прякор Любо Бирата. От дългогодишния си опит и като механик, и като състезател по downhill, той е майстор на тунинга на велосипеди. Любо е факир в сервизирането на вилки, шокове и всякакви хидравлични системи. От скоро, сервизът разполага и със система за азот за професионалното напомпване и обслужване на амортисьори. Любо може да сменя стержени, разполага със стругче, с което скъсява втулки и скоро ще има фреза за дялкане на уши.

 

DRAGZONE ХИПОДРУМА

Адрес: гр. София, бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов", жк "Хиподрума", бл. 120

Работно време Сервиз:

Понеделник - Петък: 9.00 - 18.00 

Механик – Кирил Арнаудски

  

Във велосервиза на магазин 'Хиподрума' механикът Кирил Арнаудски ще откликне на всякакви въпроси свързани с ремонт и поддръжка на велосипеда. Познат от крос кънтри и ендуро средите, Киро Машината разполага със заваръчна машина и е цар на заварките.

 

DRAGZONE ЛЮЛИН

Адрес: гр. София, жк "Люлин" 3, бл. 387 (до пощата на бул. "Царица Йоанна")

Работно време Сервиз:

Понеделник - Събота: 9.30 - 19.30 

Неделя: 9.30 - 18.00 

Механик – Георги Колев

     

Механикът Жоро Колев от Люлин ще се погрижи за профилактиката, точната настройка на велосипеда ви и ремонта с подходящите резервни части. Той е специалист в поддръжката на градски велосипеди.

 

DRAGZONE ЦЕНТЪР

Адрес: гр. София, ул. "Княз Борис I" №145

Работно време Сервиз:

Понеделник - Петък: 9.30 - 19.00 

Събота: 9.30 - 18.30 ч.

Механик – Георги Евтимов

  

Магазин DragZone Център разполага с велосервиз, където вашето колело може да бъде обгрижено от услугите на механика Жоро. Може да разчитате, че той ще разреши всеки проблем с вашия велосипед, било то ремонт на спирачната система, реглаж на скоростите, подмяна на седалката, кормилото, калниците или ръкохватките на вашия велосипед или просто ще напомпа гумите ви. Жоро е майстор по наплитане и центроване на капли.

DRAGZONE МЛАДОСТ

Адрес: гр. София, жк Младост 1, бл. 54 А (близо до метростанция Младост 1)

Работно време Сервиз:

Понеделник - Събота: 9.30 - 19.30 

Неделя: 9.30 - 18.00 

Механик – Бисер Тошев

   

В сервиза в Младост, усмихнат ще ви посрещне Бисер Тошев - добре познат във велосредите и познавач на всички тънкости в ремонта и профилактиката на велосипеда ви. Бисер е запален XC байкър, но има добри познания и по шосейните велосипеди. Освен Бисер, в магазин Младост на вашите услуги е и специалистът по fixie велосипедите - Димитър Велков. 

 

DRAGZONE ВИТОША

Адрес: бул Симеоновско шосе 4А, 1700 София

Работно време Сервиз: 

Понеделник - Петък: 10:00 - 20.00

Събота: 10:00 - 19.00 

Механик – Иван Атанасов

   

Механикът ни от магазин DragZone Витоша на бул. Симеоновско шосе 4А е специалист по ендуро и велосипедите за спускане (DH). Ванката е винаги на разположение да се заеме с ремонта на вашия велосипед, без значение дали се касае за сериозна или дребна поправка и независимо от това дали сте закупили велосипеда си от нас.

 

DRAGZONE ПЛОВДИВ

Адрес: гр. Пловдив, бул. Мария Луиза 25.

Работно време Сервиз:

Понеделник - Събота: 9.30 - 18.00

Механик - Чачо

   

Механикът ни от Пловдив, познат като Чачо ще отговори на всички ваши въпроси свързани с велосипедите и колоезденето, както и ще ви помогне за настройките, поддръжката и ремонт на колелото. 

DRAGZONE ВАРНА

Адрес: гр. Варна, ул. "Преслав" 39 (срещу Областната управа)

Работно време Сервиз:

Понеделник - Петък: 9.00 - 18.00 

Събота: 9.00 - 15.00 

Механик - Галин Георгиев

   

Галин се занимава от 15 години професионално като механик и може да откликне на всички ваши запитвания свързани с поддръжката на колелото ви в град Варна.

DRAGZONE БУРГАС

Адрес: гр. Бургас, ул. "Константин Величков" 63-А 

Работно време Сервиз:

Понеделник - Събота: 9.30 - 19.30

Механик - Радостин Стойков

    

Пълно обслужване на велосипеда може да получите в специализирания сервиз, ръководен от опитния механик Радостин Стойков. Той е бивш състезател по шосейно колоездене с много спечелени отличия и титли, добре познат във велосредите. 

DRAGZONE ВРАЦА

Адрес: гр. Враца, ул. 2-ри юни №37

Работно време Сервиз:

Понеделник - Петък: 9.30 - 18.00 

Събота: 9.30 - 13.00 

Механик - Емил Иванов

  

За консултация и ремонт по велосипеда във Враца, управителят на магазина - Емо ще бъде повече от щастлив да ви помогне. Той майсторски плете капли и сглобва велосипеди по индивидуален проект.

DRAGZONE САНДАНСКИ

Адрес: Сандански, ул. Чудомир Кантарджиев 18

Работно време Сервиз:

Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00 

Събота: 9:30 - 13:30 

 Механик: Георги Малинов

    

Управителят Георги Малинов от Сандански ще ви съдейства с избора и настройката на велосипеда. Той е винаги на разположение да се заеме с ремонта на вашия велосипед, без значение дали се касае за сериозна или дребна поправка и независимо от това дали сте закупили велосипеда си от нас.

 

Назад към всички новини