Поддържай добра форма с Tacx

04.02.2019

 

Студеното време не бива да е повод да се откажем от добрата и качествена тренировка. Днес тя може да се случва и вкъщи и вече няма извинения с лошото време. Tacx се възползва от това, за да представи комфорта и предимството от спорта в домашни условия със своя специален стационарен тренировъчен велосипед.

 

Велотренажорите от Tacx създават условията за ежедневно практикуване на една интересна тренировка от софтуерно поколение. Достатъчно е свързване на велотренажора Tacx с компютъра, инсталиране на софтуера от комплекта и може да застанете на стартовата права в голямо велосъстезание, участвайки в надпревара със световноизвестни колоездачи.

Tacx са специалисти в производството и на функционални монтажни стендове, кошници и бидони за вода – най-необходимото за пълноценна тренировка. Тренажорите им се делят на 3 вида:

    I.    Тренажори с директно задвижване – smart
    II.   Магнитни тренажори
    III.  Ролкови тренажори
 

        I.            Тренажори с директно задвижване – smart

NEO: Интерактивен велотренажор Tacx NEO Smart T2800 - Първият в света революционен велотренажор с директно задвижване. С интелигентната система за директно задвижване, Tacx Neo Smart е максимално реалистичен, безшумен и елиминира всякакви физически преходи, като ролки и колан. С Tacx Neo Smart ще правите най-реалистичните тренировки, при това безшумни и с минимална загуба на енергия.

      II.            Магнитни тренажори

Blue Matic: Тренажор Tacx BLUE Matic - Рамката е проектирана така, че да стои стабилно върху всякакви повърхности, като същевременно издържа на всякакви натоварвания. Blue Matic е подходящ за капли с размери от 600 до 710 мм. Към кормилото на велосипеда се монтира лост – спомагателно средство за смяна на предавките, които са общо 10 на брой. Устройството разполага и със спирачна система, която е също така лесна за монтиране. Blue Matic има магнитна спирачка. Максималното съпротивление е 700 Watt.

Satori: Магнитен велотренажор Tacx Satori Smart - Интерактивният Smart тренажор Tacx Satori използва сложни технологии в потребителски достъпна среда. Той измерва скоростта, каданса и силата и ги изобразява на екрана на Вашия смартфон или таблет. Освен чрез ANT+ тренажорът може да комуникира и чрез Bluetooth® технология. Можете бързо и лесно да го свържете с Tacx Cycling приложенията за смартфони и таблети. Информацията се записва, за да можете по време и след тренировката да прегледате и анализирате данните внимателно. Дори да не е свързан с устройство, можете да използвате този тренажор навсякъде и по всяко време, което го прави идеален за загряване преди състезание.

    III.            Ролкови тренажори

Galaxia: Ролков велотренажор Tacx Galaxia - Като да усетиш движението по реалната пътна настилка. Спринтове, протягане на краката – без грам опасност от падане. Тези революционни ролки от Tacx се движат заедно с колоездача. Благодарение на кинетичната енергия, която се създава по време на ускорение, ролките на велотренажорa се въртят напред. Когато скоростта се забавя – назад. Това е технология, патентована от Tacx. Компактен в разглобен вид и удобен за транспортиране. Все пак, тренировките могат да се случват на всяко удобно за нас място.

Antares: Тренажор Tacx Antares ролков - Ролките Antares – революционен принос към света на пистовите състезания. Дизайнът им е извисен до форма на изкуството. Конусообразните ролки осигуряват необикновена стабилност на движението. Баланс, концентрация, подобряване на техниката.

 

Назад към всички новини