Поддържай добра форма с Tacx

20.11.2017

Студеното време не бива да е повод да се откажем от добрата и качествена тренировка. Поддържането на спортната форма е удобно и възможно на закрито – с велотренажотите на Tacx.

Интерактивен велотренажор Tacx NEO Smart T2800

Първият в света революционен велотренажор с директно задвижване. С интелигентната система за директно задвижване, Tacx Neo Smart е максимално реалистичен, безшумен и елиминира всякакви физически преходи, като ролки и колан. С Tacx Neo Smart ще правите най-реалистичнате тренировки, при това безшумни и с минимална загуба на енергия.


Интерактивен велотренажор Tacx FLUX Smart T2900

Компактен велотренажор с интерактивно, реалистично директно задвижване, който не се нуждае от поддръжка. Мигновено реагиращата Smart електроника и 7 килограновият маховик пресъздават и най-фините колебания в съпротивлянието.

Flux е велотренажорът на Tacx с най-тежък маховик (7 кг. с 23 килограмов инертен ефект). Колкото по-тежък е маховикът, толкова по-реалистно се пресъздава ефектът от реалното колоездене. Велотренажорът се свързва безжично със смартфон или таблет чрез ANT+ и Bluetooth®. Протоколът за свързаност ANT+ FE-C дава възможност за тренировки със софтуер на Tacx, както и с чужд софтуер, като Zwift или TrainerRoad. С Flux може да се тренира и без софтуер, като в този случай ще се симулира само равен път.

Тренажор Tacx Antares ролков

Ролките Antares – революционен принос към света на пистовите състезания. Дизайнът им е извисен до форма на изкуството. Конусообразните ролки осигуряват необикновена стабилност на движението. Баланс, концентрация, подобряване на техниката.


Тренажор Tacx Galaxia ролков

Като да усетиш движението по реалната пътна настилка. Тези революционни ролки от Tacx се движат заедно с колоездача. Благодарение на кинетичната енергия, която се създава по време на ускорение, ролките на велотренажора се въртят напред. Когато скоростта се забавя – назад. Това е технология, патентована от Tacx. 

Тренажор Tacx BLUE Matic

Рамката е проектирана така, че да стои стабилно върху всякакви повърхности, като същевременно издържа на всякакви натоварвания. Blue Matic е подходящ за капли с размери от 600 до 710 мм. Към кормилото на велосипеда се монтира лост – спомагателно средство за смяна на предавките, които са общо 10 на брой. Максималното съпротивление е 700 вата. Устройството разполага и със спирачна система, която е също така лесна за монтиране. Blue Matic има магнитна спирачка.

Тренажор Tacx BLUE Twist

Стабилна рамка, устойчива на големи натоварвания. Бутон, разположен на спирачката, сменя съпротивлението и 7 скорости за смяна. Лесна за монтиране спирачна система. С увеличаване „скоростта” на тренирането или превключване на по-висока предавка, се увеличава съпротивлението. Максималното е 650 Watt.


Велотренажор Tacx Vortex Smart T2180

Vortex е интерактивен Smart велотренажор с електричска спирачка. Спирачката е подходяща за средно ниво тренировки и достига максимално съпротивление от 950 вата. При тренировките не е необходимо да използвате велокомпютър, защото Vortex може лесно да бъде свързан със софтуер на Tacx или друг такъв. Можете да изберете софтуера, който пасва най-добре на Вашия стил на трениране.

Vortex може да комуникира безжично с Вашия смартфон или таблет, чрез ANT+ и Bluetooth® Smart. Данните от тренировката могат да бъдат изобразени едновременно на няколко устройства, включително на смартфон, велокомпютър или спортен часовник.

Когато не е свързан към устройство, Vortex може да бъде използван като обикновен магнитен велотренажор, като с увеличаването на скоростта, се увеличава и съпротивлението.

Магнитен велотренажор Tacx Satori Smart

 

Интерактивният Smart тренажор Tacx Satori използва сложни технологии в потребителски достъпна среда. Той измерва скоростта, каданса и силата и ги изобразява на екрана на Вашия смартфон, таблет или всякакво друго устройство предавщо информацията чрез ANT+ протокол. Освен чрез ANT+ тренажорът може да комуникира и чрез Bluetooth® технология. Можете бързо и лесно да го свържете с Tacx Cycling приложенията за смартфони и таблети. Информацията се записва, за да можете по време и след тренировката да прегледате и анализирате данните внимателно.

 

Свържете избрания велотренажор с компютъра, пуснете софтуера от комплекта и вече сте на някое голямо велосъстезание, надпреварвайки се с някой известен колоездач.

Назад към всички новини