Първият отзив от новия детски модел DRAG Badger: "един щастлив малък байкър и един спокоен баща"

27.04.2020

DRAG Badger e новия детски модел планински велосипед за най-малките байкъри. Намира се на прага между детското колело и планинския велосипед за възрастни. Има всички характеристики на „истинския“ mountain bike, но адаптирани изцяло по KidFit Pro технологията, разработена от DRAG – всеки компонент е преосмислен и съобразен с анатомията, пропорциите, рефлексите и разпределението на силата на младите карачи.

Badger е съвсем нов модел, отскоро на пазара. Споделяме с вас мнението на първия човек, закупил Badger - таткото Тео Тодоров:

 "Благодаря на Drag Zone за чудесната малка машина 20 Badger Race! След първия тест на Витоша днес (10-на км стръмни изкачвания и спускания, бабуни, чакъл, кал и локви) имаме един щастлив малък байкър и един спокоен баща, че детето ще се справи безпроблемно с всякакви препятствия в планината.

С качеството на компонентите и съотношението цена-качество колелото няма аналог на българския пазар и според мен запълнихте голяма празнина в сегмента за малки, но сериозни байкъри."

Благодарим за високата оценка, Тео!

Разгледайте характеристиките на Badger тук и посетете магазините ни заедно с детето си, за да може то да тества велосипеда и да получите препоръка за най-удобния за него размер от нашите консултанти.

Цени: 

24 Badger Race   799,00 лв.
24 Badger Fun     599,00 лв.
24 Badger Lite     519,00 лв.

20 Badger Race   729,00 лв.
20 Badger Fun     559,00 лв.
20 Badger Lite     479,00 лв.

Назад към всички новини