Организиран тест райд на електрически велосипеди DRAG на 29 септември

26.09.2018

Организиран тест райд на електрически велосипеди DRAG ще се проведе тази събота, 29 септември от 17:00 часа в София.

Инициативата ще се проведе в рамките на НДК 360 - Европейска вечер на спорта, която цели да представи възможностите за спорт в столицата. Заповядайте тази събота на шатрата на Drag Zone на НДК, от страната на билетния център, където ще имате шанса да изпробвате възможностите на електрическите велосипеди DRAG: ION, Escape, MotivE.

Запишете се предварително за Организиран тест райд с лично съобщение до Фейсбук страницата на Drag Zone или елате на място!

Дата и час: 29 септември 2018 г. от 17.00 часа

Място: НДК, от страната на билетния център

Велосипедите:

ION Trail PRO DI2. 150мм ход на предницата, 65° челен ъгъл и 450мм дължина на стойката за верига и вече имате един велосипед за агресивно планинско каране, но ние не спряхме до там и интегрирахме Shimano steps електрически мотор в рамката. Така ION може да ви отведе на места където не сте били досега. ION е чистокръвен електрически велосипед, способен да пребори и най-тежките изкачвания и дарен с геометрия, която ще ви накара да се чувствате уверени и на най-техничните спускания.

Escape ADVANCED. Мислили ли сте за начин как да избегнете градските задръствания без услие? Escape е това, което търсите. Велосипед с интегриран Shimano Steps електрически мотор, геометрия, която ви дава свобода при каране в градски условия и детайли, които ще ви впечатлят. Escape ви дава свобода.

MotivE. Електрическите велосипеди са бъдещето на придвижването в градска среда. MotivE предлага бърз, лесен и надежден транспорт до работното място с мисъл и грижа за околната среда.

Назад към всички новини