Ново от DVO Suspension за 2019

28.12.2018

Ако можехте да го направите отново, бихте ли? Основателят на DVO Bryson Martin Sr. го направи. Историята го помни като човекът, който стои зад всички страхотни продукти и иновации в Marzocchi Suspension повече от 25 години. След една невероятна ера, идва време да се започне начисто. Когато творческата енергия започне да се изчерпва, е необходимо нещо ново и вълнуващо. Така се ражда DVO Suspension.

През 2012 г. е създадена марката, характерна с три букви и зелена кутия. Компанията е управляване от карачи, водени от чистата страст към байковете и висококачественото окачване. За всички е ясно, че DVO няма да бъде компания с кухи слогани, а марка със собствен облик и индивидуалност. DVO се отнася с голяма грижовност към своите служители и клиенти, на които се стреми да осигури 3 прости неща - невероятно обслужване, супер висококачествен продукт и усещането за връзка с марката. Когато караш с DVO, ти си част от семейството!

Новата гама продукти от DVO Suspension налична в магазини DRAG ZONE и онлайн: https://dragzone.bg/dvo

В DVO често казват „ние”, но кои сме ние? Ние сме тези, които правят марката DVO специална. Компанията наистина вярява в своя слоган: „За карачи от карачи”.

Шест години след основаването си DVO разработва пълна гама от висококачествени и уникални амортисьорни вилки. Представяме ви няколко нови допълнения и актуализации на настоящите модели. За повече подробности и спецификации, посетете: dvosuspension.com

Diamond е вилката на DVO, подходяща за всеки терен, по всяко време. Този модел постави основата за всички модели на DVO и се превърна в стандарт в индустрията. Обновеното, здраво шаси позволява на Diamond да бъде прецизен при високо натоварване и трудни терени. Производителите са подсилили местата на втулките с магнезий и са създали едно от най-здравите шасита на пазара. Във времена, в които стандартите се променят ежедневно, е важно да се намери най-правилното решение. Имайки предвид този факт, от DVO са добавили в новия Diamond редица функции в полза на агресивните и изискващи повече карачи.

Виж спецификации ТУК!

Новият Sapphire D1 е по-голям и по-добър. - толкова е просто. Целта на инженерите от DVO е била да създадат вилка, създаваща увереност и осигуряваща стабилност и контрол в тежки условия. Вилката е с ново щаси и 34mm горни тръби, за да се справи с най-новите стандарти в колоезденето. Модифицираната въздушна пружина осигурява изключително гъвкав начален ход, по-добра опора в средата и прогресивен край за поемане на големите удари.

Виж спецификации ТУК!

По-малкият брат на двукоронния Onyx DC, еднокоронният SC D1 е топ моделът на DVO за Enduro, с ход 180mm. С доказаният омекотител D1, регулиране на ниската и високата компресия, ребаунд, ОТТ настройка на чувствителността, 36mm горни тръби и изклчително здраво шаси, тази вилка ще ви даде увереност и на най-трудните трасета.

Виж спецификации ТУК!

Onyx DC D1 27.5" е вилка, създадена за Downhill състезания. От самото си създаване е в ръцете на Марсело Гутиерез и се е доказала на най-трудните трасета в най-трудните състезания в света. От DVO са комбинирали изискванията на елитните състезатели с тези на най-големите ентусиасти сред любителите и са направили някои допълнения, необходими за една съвременна вилка за Downhill.

Виж спецификации ТУК!

Едно от най-трудните неща е да се започне от нулата и да се създаде разпознаваема марка. А високата конкуренция в бранша никак не прави задачата по-лесна. Марката DVO e характерна със своя „глад”, с това, че всеки ден се стреми да вдига летвата в областта на проектирането, производството и обслужването на клиенти. Понякога това да изградиш голяма марка от нулата изглежда невъзможно! Не и когато обичаш това, което правиш!

Назад към всички новини