Новите модели електрически велосипеди DRAG надминаха очакванията на тест райд в София

24.10.2018

ТЕСТ РАЙДЪТ

При засилен интерес премина и 2-ия организиран тест райд на новите електрически велосипеди DRAG. Събитието се проведе тази събота, 20 октомври на хотел „Хилтън” в София. Десетки граждани и гости на столицата имаха възможност да се докоснат до е-байковете и да научат повече за възможностите им.

Нашият екип беше подготвил интересен маршрут за тест в прилежащия „Парк на красотата”. Тест райдът премина през участъци с различни трудности, естествени препятствия и баири, където ясно изпъкват предимствата на е-байковете. Точно тук електрическите велосипеди на DRAG надминаха очакванията на всички, а ускорението и лекотата, с която се карат, бяха тема на разговор, съпровождаща усмивките и доброто настроение на хората, които се връщаха от тест райд.

Погледите на всички бяха събрани от ION Trail PRO Di2. Ентусиастите, които тестваха чистокръвното електрическо бижу, бяха впечатлени както от работата на интегрирания в рамката Shimano STEPS E8000 мотор, така и от агресивната геометрия, dropper post, plus-size 27.5 инчови гуми и 150мм ход на предницата.

ВЕЛОСИПЕДИ DRAG С SHIMANO STEPS ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СИСТЕМИ

Всички електрически модели велосипеди на DRAG са окомплектовани със Shimano STEPS системи за асистиращо задвижване. Мощният 250-ватов електрически мотор е разположен в областта на курбелите/средното движение и работи интуитивно, за да осигури необходимата помощ в зависимост от терена. Без усилие бързо може да преодолеете и най-интензивното изкачване. В зависимост от режима на каране литиево-йонната батерия осигурява до 100 км каране с едно зареждане.

Доказаната технология на Shimano, базирана на десетилетия опит в индустрията, е причина над 70 световни бранда да окомплектоват електрическите си велосипеди със висок клас Shimano STEPS системи, които работят в пълна хармония с останалите компоненти на марката.  

Оставайки верни на нашата мисия - електрическите велосипеди DRAG ще бъдат на специална цена за българския пазар. Точно така - в магазини Drag Zone ще Ви предложим висококачествен е-байк със Shimano STEPS електрически мотор на конкурентна и достъпна цена. Нещо повече – специализираният ни сервиз ще Ви осигури спокойствието, че Вашият електрически велосипед ще получи грижа и внимание след покупката и ще Ви радва дълги години.

ОТСТЪПКА ДО 31 ОКТОМВРИ

Припомняме – само до 31 октомври имате възможност да капарирате Вашия електрически велосипед DRAG и да се възползвате от 10% отстъпка от цената - както във физическите магазини на Drag Zone, така и със съобщение на info@dragzone.bg или обаждане на телефон 0884 07 39 16.

НОВИ МОДЕЛИ ЗА 2019 ГОДИНА

ION Trail PRO DI2. 150мм ход на предницата, 65° челен ъгъл и 450мм дължина на стойката за верига и вече имате един велосипед за агресивно планинско каране, но ние не спряхме до там и интегрирахме Shimano steps електрически мотор в рамката. Така ION може да Ви отведе на места където не сте били досега. ION е чистокръвен електрически велосипед, способен да пребори и най-тежките изкачвания и дарен с геометрия, която ще ви накара да се чувствате уверени и на най-техничните спускания.

Модел 27.5 ION Trail - 5290 лв.
Модел 27.5 ION Plus – 4590 лв.

 

Escape ADVANCED.Мислили ли сте за начин как да избегнете градските задръствания без услие? Escape е това, което търсите. Велосипед с интегриран Shimano Steps електрически мотор, геометрия, която ви дава свобода при каране в градски условия и детайли, които ще Ви впечатлят. Escape Ви дава свобода.

Модел 29 Escape Advanced – 3590 лв.
Модел 29 Escape Sport – 2990 лв.

 

MotivE. Електрическите велосипеди са бъдещето на придвижването в градска среда. MotivE предлага бърз, лесен и надежден транспорт до работното място с мисъл и грижа за околната среда.

eMotive STEPS I-8 Di2 – 3290 лв.
eMotive STEPS I-7 – 2990 лв.

 

Назад към всички новини