DRAG Ronin е готов отново да подчини трасетата!

31.01.2023

 

 Втората генерация на Ronin е вече тук с изцяло нова рамка, нови цветове и още повече хъс да гази всичко надолу и да катери леко нагоре. След многобройни часове каране по стръмни алпийски терени изслушахме и обработихме мненията на карачите. Твърдим, че създадохме велосипед без компромиси. 

 

 

Алуминиевата рамка идва с нова геометрия, която е оптимизирана до последния детайл. Вътрешно окабеляване, големи лагери и красиви хидроформовани алуминиеви тръби. Четириставното окачване ще се погрижи да преодолееш всяка неравност по пътеката, да абсорбираш всеки скок и да генерираш още повече скорост при всяко кацане.

Какво означава четириставно окачване? Това означва че системата за окачване има 4 движещи се елемента: рамката; задният триъгълник; шарнирите (болтовете) и връзката на кобилиците. Може би звучи комплексно, но всъщност това е непретенциозна и ефикасна система на окачване. И най-важното е, че не изисква поддръжка.

 

 

Друга новост при геометрията на Ronin e 65° челен ъгъл и достатъчно изправенета седалкова тръба (от 77° до 79° в зависимост от размера на рамката).

 

 

Търкаляйки се на 29’’ цоловите капли WTB, носиш по-голяма инерция със себе си, и повече удоволствие от карането, а агресивните гуми Schwalbe Hans Dampf, държат най-бързата линия във всеки завой.

 

 

Ronin е предназначен както за запалени ендуро състезатели, така и за любителите на каране по технични пътеки.

С новата си геометрия, двойното окачване от RockShox и 3 нива на монтаж Ronin Trail е готов да влезе в битка с всяко препятствие по планинските пътеки.

Можеш да видиш трите налични версии на Ronin Trail ТУК.

Назад към всички новини