Маска предпазваща от вредния смог в града

21.02.2018

Чисти дробове, чисти умове.

Мръсният въздух в големите градове не е проблем,  който се усеща само в София.

Проблемът със замърсения въздух става все по-очевиден. Само преди дни социалните медии бяха заляти от снимки, показващи непрогледната мъгла от прах, която закрива софийските улици. Нивата на фините прахови частици са 3 пъти над допустимата норма! 

Мегаполисите имат различни инициативи за справянето с мръсния въздух. 
Ние от DragZone Ви представяме едни много полезни аксесоари:

МАСКИТЕ ПРЕДПАЗВАЩИ ОТ МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ: Respro

Висококачествена маска за лице, която предпазва от мръсния въздух и фините прахови частици в града. Дишането става през висококачествен неопрен с активен въглен. Маската за дишане филтрира и емисиите от изгорели газове на автомобилите. Пластмасовите отвори в маската са за издишване на въздуха. Маската е особено подходяща за спортуване, каране на велосипед, както и за ежедневна употреба в града. Удобно пасва на лицето и създава комфорт при носене, като има и висока защита.

 

Освен, че пази дробовете Ви от вредните газове и частици, скорошни изследвания показват, че ползването на такъв тип маска по време на тренировка също се отразява благоприятно на функциите на белите дробове. Може и да ви направи впечатление, че дори някои от атлетите на Олимпиадата в Пьонгчанг ползват такива маски докато загряват преди старт. В DragZone  ще намерите различни по дизайн и размер, но близки по функция маски. Нашите консултанти ще ви помогнат да изберете правилната маска за вашето лице.

Назад към всички новини