Лимитирана серия C1 FUN

16.04.2021

Първите 50 закупили велосипед C1 Fun получават подарък каска Drag Xcool

Здравейте приятели,

След дълго чакане, най-накрая успяхме да произведем ограничен брой велосипеди от култовия модел C1. Нов за тази година е C1 Fun.

Първите 50 произведени бройки от C1 Fun ще бъдат с по-висок клас окомплектовка, със скоростна система 2х9.

Лимитираната серия C1 Fun е на цена 990лв. и всеки закупил велосипеда ще получи подарък каска DRAG XCOOL!

 

Новото C1 е тук !

Любимия велосипед за тези, които обичат триковете и неортодоксалното каране, сега е с нова сила и сериозни подобрения.

C1 винаги e бил и ще бъде преди всичко супер универсален и забавен за каране велосипед. Върши работа за повечето базови фрийстайл трикове, пъмп тракове, повечето дърт джъмпове. Става за планината и 4X. В града може да ви докара от точка А до точка Б, като по пътя прелетите над някои бордюр с оли, после да задържите на менюъл и да скочите стъпала или пък каквото друго ви хрумне.

Накратко за новостите:

- Нова универсална геометрия. Позволява максимално всичко изброено по-горе - фрийстайл, пъмп трак, стрийт трикове, малко дърт и много забавно каране в града и планината.

 - По-здрава рамка. Подсилена най-вече в зоната на челото, седалковата тръба и сийт стейте и средното движение. Все места където по-упоритите от вас успяваха да повредят предишната генерация C1. Все пак не забравяйте, неразрушими колела и карачи няма, пазете себе си и техниката!

- Хоризонтални дропаути - това дава възможност за реглаж на чейнстея от 395 до 410мм. По-интересното обаче е опцията лесно да може да се мине на една скорост - сингъл спийд. Точно така! Ако решите, лесно може да захвърлите скоростите и да карате сингъл.

- Конусовидно чело - повече здравина и съвместимост с всички съвременни вилки.

- ISCG 05 монтаж на водачи. Особено интересно за почитателите на виражите и планината, на новото C1 може надеждно и сигурно да се монтират почти всички съвременни водачи.

- Нова визия - няма какво да говорим, всички харесваме колелата ни да изглеждат готино. Новото C1 идва в три нови готини цвята за трите си комплектовки.

- Комплектовките. - На кратко казано:

най-базовия вариант Comp остава със старата рамка без промени.

C1 Fun, замества C1 Pro имаме новата рамка, дискови спирачки, скорости 2x8 - Може би най-универсалната комплектовка от всичките.

C1 Team е топ комплектовката C1 с хидравлични спирачки, хидравлична вилка, водач и заден дерайльор с късо рамо SRAM X4.

Най-новото C1 Pump. Да, най-после имаме опцията колело без скорости. По-леко, по-тихо и по-надеждно, особено подходящо за тези с триковете и скоковете.

Всички комплектовки са смятани с много възможности за подобрения и персонализации, така че каквото и да ви дойде на ум, да може да го направите с вашето C1.

- Размерите: отново два, малкият (по-подходящ за трикове и скокове), големият (по-универсален, повече за планината и за придвижване в града).

- Разни други екстри: Да, има и още доста екстри. Всички варианти идват със COX Stout лапа и кормило, седло COX Spawn, външни брони и маркучи - просто и лесно за работа, регулатори за сингъл спийд главини.

Разбира се, нито виe, нито вашето оборудване е неразрушимо. Карайте с удоволствие и се пазете :)

В заключение: C1 си остава верен на своите фенове. Далеч не е стандартното колело за всеки. Здрав, надежден и супер забавен за каране. Много възможности за подобрения и персонализация, оптимален старт за всеки, който е запален по фрийстайл, дърт, стрийт и тези които бягат от скуката в карането. Всичко това без да унищожи спестяванията ви.

Концепцията е ясна! Подобренията, които изброихме са много и дават още повече от вече изпитаната формула. Стига четене, време е за каране!

Напомняне: След всичко казано по-горе, не забравяйте DRAG C1 e много здрав и стабилен велосипед, определено по-здрав от стандартните велосипеди на пазара, но не забравяйте, неразрушими велосипеди и карачи няма. Пазете себе си и оборудването си! Забавлявайте се и се пазете.

 

 

Назад към всички новини