Новият C1 FUN е вече тук!

16.04.2021

Любимият велосипед за всички, които обичат триковете и неортодоксалното каране, сега търпи сериозен ъпдейт .

C1 винаги e бил и ще бъде преди всичко универсален и супер забавен за каране велосипед. Върши работа за повечето базови фрийстайл трикове, пъмп тракове и дърт джъмп. Става за планината и 4X. В града може да ви докара от точка А до точка Б, като по пътя прелетите над някой бордюр с оли, после да задържите на менюъл и да прескочите няколко стъпала.

Накратко за новостите:

C1 Fun заменя легендарния C1 Pro с нова визия, нова рамка и нови цветове.

Нова универсална геометрия. Позволява максимално всичко изброено по-горе - фрийстайл, пъмп трак, стрийт трикове, малко дърт и много забавно каране в града и планината.

По-здрава рамка. Подсилена най-вече в зоната на челото, седалковата тръба и сийт стейте и средното движение. Все места където по-упоритите от вас успяваха да повредят предишната генерация C1. Все пак не забравяйте, неразрушими колела и карачи няма, пазете себе си и техниката!

Хоризонтални дропаути - това дава възможност за реглаж на чейнстея от 395 до 410мм. По-интересното обаче е опцията лесно да може да се мине на една скорост - сингъл спийд. Точно така! Ако решите, лесно може да захвърлите скоростите и да карате сингъл.

Конусовидно чело - повече здравина и съвместимост с всички съвременни вилки.

ISCG 05 монтаж на водачи. Особено интересно за почитателите на виражите и планината, на новото C1 може надеждно и сигурно да се монтират почти всички съвременни водачи.

Нова визия - няма какво да говорим, всички харесваме колелата ни да изглеждат готино. Новото C1 идва в три нови готини цвята - по един за всяка от трите нови комплектовки.

Размерите - отново два: М - по-подходящ за трикове и скокове, и L, който е по-универсален за планината и придвижване из града.

Разни други екстри: Да, има и още доста екстри. Всички варианти идват със COX Stout лапа и кормило, седло COX Spawn, външни брони и маркучи - просто и лесно за работа, регулатори за сингъл спийд главини.

В заключение: C1 остава верен на своите фенове. Далеч не е стандартното колело за всеки. Здрав, надежден и супер забавен за каране. Много възможности за подобрения и персонализация, оптимален старт за всеки, който е запален по фрийстайл, дърт, стрийт и тези, които бягат от скуката в карането. Всичко това, без да изяде спестяванията ви.

Концепцията е ясна! Подобренията са много и дават още повече от вече изпитаната формула. Стига четене, време е за каране!

 

 

Назад към всички новини