Критериум за купа "ДРАГ" ще се проведе на 14 септември в гр. Божурище

28.08.2019

Спортен клуб ДРАГ за четвърта поредна година организира състезанието по шосейно колоездене за купа "ДРАГ" с участници във всички възрастови групи. То ще се проведе на 14.09.2019г. от 14:00 часа в Индустриалната зона на гр. Божурище. Състезанието е от типа КРИТЕРИУМ със спринт на всяка трета обиколка, като дължината е 1300м.

Критериума за купа "ДРАГ" в Божурище е отворен само за лицензирани състезатели и колоездачни клубове от България и чужбина. Заявка за участие може да бъде направена на е-мейл ccdrag@dragbicycles.com до 08.09.2019. Проверка на лицензите и раздаването на състезателните номера ще става в щаба на състезанието, който ще бъде отворен на 14.09.2019 от 08:00 до 13:30 часа в гр. Божурище – на старта в „Индустриална Зона”.

 Насладете се на кадрите от миналогодишното състезание.

Организаторите от Спортен клуб ДРАГ  са силно ангажирани в подпомагането на развитието на шосейното колоездене в България. Целта на събитиято е да привлече отбори от чужбина и да популяризира София като дестинация за шосейно колоездене, като същевременно осигури форум за млади български велосипедисти да се състезават срещу чужди отбори.

Купа "ДРАГ" се организира с подкрепата на Национална компания „Индустриални зони“ и г-жа Антоанета Барес и нейния екип.

Назад към всички новини