Катинар COX Jumbo

03.08.2018

  • Изработен от 7-милиметрови метални пластини с гумирано покритие
  • 2 възможности за закрепване към рамката: С болтове или с текстилни каишки включени в комплекта
  • Дължина: 80cm
  • Секретна ключалка
  • 2 ключа в комплекта
  • Цвят: Черен

 

Защита за велосипеда, която ще победи крадците!

Намирането на най-доброто заключващо устройство за вашия велосипед може да бъде трудно. Има много неща, които да повлияят на избора ви, а погрешното решение може да доведе до катастрофални последици!

Тайната на успеха е избора на ключалка, която да е достатъчно сигурна, за да предпази велосипеда ви и е достатъчно лесна за използване в ежедневието.

Имайки предвид това, ви представяме един фантастичен катинар, който има за цел да направи точно това ... Катинар COX Jumbo

Катинар COX Jumbo е тип сгъваем катинар, който се състой от набор метални пластини, свързани заедно с нитове. Нитовете позволяват пластините да се въртят, така че катинарът може да се прибере компактно в калъф. Чрез 2-те възможности за закрепване към рамката: с болтове или с текстилни каишки, които са включени в комплекта, катинарът лесно се закрепя към рамката на велосипеда, което го прави супер лесен за транспортиране! И тъй като е толкова компактен, прикрепен към рамката този катинар няма да ви пречи на карането или да се люлее на велосипеда по начина, по който понякога правят U-катинарите.

Практичната му дължина от 80см е достатъчна, за да можете да заключите велосипеда си навсякъде – без ограничения от мястото!

 

 

Назад към всички новини