Карай смело в калта

29.01.2018

Дойде сезонът на калното време, а в повечето случаи карането тогава е страхотно удоволствие. Ако си се решил на колоездене през зимата независимо от времето, един лесен и удобен начин да го направиш по-приятно, е като оборудваш велосипеда си с калници. Те ще те предпазят от пръските кал и ще бъдеш няколко идеи по-чист в тези зимни условия.

Предложенията на френския производител на велосипедни аксесоари Zefal  със специалната си MTB серия ще те накарат да размислиш над въпроса за така необходимите калници. Няма какво да се колебаеш – карай смело в калта!

Универсалното решение за планинските велосипеди е моделът No Mud. С възможност за монтаж отпред или отзад, той е изключително лек и идеален за капли 26”. No Mud е в изключителна съвместимост с V-образни и дискови спирачки.

За 27,5” и 29” подходящото решение за заден калник е Deflector RM 29. Със здрав и стилен външен вид, той е подходящата протекция за състезания и обикновени карания.

Deflector FM 60 е предният калник с добра устойчивост при каране по неравни терени. Подходящ за капли 26”, съвместим с всички типове вилки, той се монтира за стержена на вилката, посредством универсалната Quick release система.

Задният аналог за каране по неравни терени е Deflector RM 60. Монтира се за колчето на седлото чрез регулируема скоба, подходяща за всички видове колчета. RM 60 е предназначен за капли 26”.

Калници Zefal са налични в магазини DragZone, както и онлайн на DragZone.bg.

Назад към всички новини