Как по-лесно да сърфираме в Dragzone.bg? - Съвети и трикове

17.07.2017

За да Ви улесним и да Ви помогнем по-лесно да сърфирате в сайта dragzone.bg добавихме някои нови елементи и функционалности:

1. Наличност на продукти

Има потребители, които не искат да виждат продуктите, които са изчерпани. За целта направихме филтър, който да изключва тези продукти. Може да прегледате филтъра в ляво на страницата при избор на продукти.

 

 2. Вход с Facebook или Google профил

Може да се регистрирате използвайки данните си от профилите на Google или Facebook.  В последствие при влизане може да предотвратите излишно въвеждане на потребителско име и парола. Ако вече имате регистрация, има възможност да свържете текущият си профил към този на Google или Facebook. Това може да направите от:  Профил/ Вход -> Google + вход или Facebook вход.

 3. Стоки на Лизинг

Можете да закупите стоки на Лизинг с 0% - всяка покупка без органичение броя артикули в нея и над 150лв може да бъде закупена на 6 равни месечни вноски с 0% оскъпяване. Няма ограничение в броя на продуктите. Необходимо е единствено да изберете Unicredit leasing (Купи на Лизинг) като метод на плащане.

4. Въвеждане на нов адрес при чекаут

По време на чекаут процеса е възможно потребителя да бъде подканен да зададе нов адрес на доставка със съобщението: "Моля, изберете друг офис или променете адреса за доставка."

Ако имате затруднения при въвеждането на нов адрес - след изписване на мястото в полето, текста изчезва. Това се дължи на причината, че всички стойности за град, квартал и улица трябва да се изберат от drop down tooltip.

Наблюдават се случаи, когато това падащо меню се появава със закъснение поради бавна интернет връзка. Единственото, което трябва да направите като потребител е да изчакате до 10 секунди, докато се появи подсказката за град.

Ще се радваме да ни споделите в коментари всякакви отзиви относно предоставената информация за сърфирането в dragzone.bg  – колко е полезна информацията, каква друга информация бихте искали да видите и каквото още ви хрумне.

 

 

Назад към всички новини