Идеи за подаръци за велосипедисти от DragZone

03.12.2020

До Коледа остават броени дни и е време за подаръци! Но какво да подарим на нашите близки и познати колоездачи? Често не познаваме добре вкусовете на човека, който искаме да изненадаме. Представяме Ви няколко идеи за подаръци от магазините на Drag Zone, които всеки любител на колоезденето ще хареса!

Подаръци за велосипеда

Мултифункционалните инструменти са страхотен подарък. Те са компактни, съдържат голям набор от различни инструменти и са перфектният спътник за всяко каране. Няма как да сбъркате с този подарък, тъй като за запаления велосипедист няма такова нещо като „излишен мултитул”. Той държи един в раницата за колоездене, един в колата, един в гаража. Всеки велосипедист ще се зарадва на този подарък. Нашият фаворит – мултифункционалния инструмент на Crank Brothers Y15, съдържащ 15 фундаментални инструмента, в това число отварачка за бира ;)

Помпите също са страхотен подарък! Всеки има поне по един приятел, който постоянно иска помпата ви на заем. Защо не го зарадвате с преносима помпа Crank brothers с голям обем, скрит маркуч с магнитна глава и манометър. Крачната помпа пък е подходящ подарък за хората, които обичат да работят по велосипедите си.

Чудесен подарък за маунтин байкърите са нов комплет грипове. Те могат да „трансформират” велосипеда, могат буквално да го накарат да се усеща като нов и съответно да зарадват собственика му. Нашият съвет – няма да сбъркате с Death Grip от DMR Bikes

.

Забавен малък подарък, разбира се, са и бидеоните за вода. А защо не коледни бидони? ;)

Други „подаръци за велосипеда”, които ще зарадват всеки колоездач включват гуми, светлини и други.

ЕКИПИРОВКА

Карането в зимни и заснежени условия може да бъде изключително забавно за всеки велосипедист, но правилната екипировка е от ключово значение. Блуза с дълъг ръкав, зимно яке и ръкавици, защо не бандана или зимна шапка за колоездене - подаръци, които могат да направят всеки колоездач щастлив по Коледните празници.

Ценен подарък за един колоездач е и нова раница. Многофункционална, удобна раница, проектирана специално за планинско колоездене! Нашето предложение - Раница Vaude Bracket с обем от 16 литра, даващи възможност за организация на екипировка, храна, вода, инструменти и резервни части.

Карането в зимни условия е колкото забавно, толкова и опасно, а паданията по заснежените пътеки са често неизбежни. Защитете любимите си хора като им подарите защитна екипировка от IXS или Endura.

Говорейки за екипировка - един от най-универсалните подаръци са чорапите за колоездене. Те са специално проектирани за каране на велосипед. Страхотни са за носене със шпайкове, направени са от дишаща материя и съхнат бързо. В сравнение с традиционните чорапи, тези за колоездене са скъпи и това ги прави страхотен подарък.

Други продукти, спадащи към категорията екипировка, които със сигурност ще зарадват велосипедистите по празниците, са нова каскагамаши, тениски и блузи.

А кой не би се зарадвал на електронни „джаджи” като smart часовници, пулсомери, велокомпютри?

Още свежи идеи може да откриете в нашата специална страница с идеи за подаръци за велосипедисти.

Дай възможност на любимия човек да си купи, каквото си поиска!

По-добре един ваучер за подарък, отколкото подарък...неподходящ.   

     

Избери 100% щастие, което да се изпрати веднага

Весела Коледа и Щастлива Нова година от екипа на Drag Zone!

Назад към всички новини