Black Weekend в DragZone.bg - съвети при пазаруване

15.11.2018

Настъпи дългоочакваният момент, в който електронен магазин DragZone.bg организира голямото си ноемврийско намаление - Black Weekend. Тази година кампанията ще се проведе на 16 и 17 ноември и ще Ви предостави невероятната възможност да закупите нов велосипед с намаление до – 40% и части и аксесоари с намаление до – 60%! С цел да организираме приятно и ползотворно пазаруване, искаме предварително да опишем, как ще протече тазгодишният Black Weekend и да Ви дадем някои полезни съвети:

 • Всички велосипеди, поръчани на 16 и 17.11. 2018г. ще бъдат изпратени с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.
 • Всички поръчки на обща стойност над 49 лв. ще бъдат изпратени с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.
 • Промоционалните цени ще бъдат активни от първите часове на 16.11.2017г. до 23:59 часа на 17.11.2017г.
 • Напомняме Ви, че ако добавите продукти в кошницата си преди влизането на промоционалните цени, те ще се ъпдейтнат автоматично след 00:01 часа на 16.11.2017г. Добра практика е, предварително да сте разгледали, избрали и добавили в кошницата желаните от Вас продукти, а в дни на намаленията, единствено да финализирате поръчката си.
 • По време на промоционалната ни кампания, очакваме сериозно повишение на интензитета на поръчки и запитвания. Възможно е, да не успеем да отговорим на всички Ваши запитвания, направени по имейл в рамките на периода на активността ни.
 • Всички поръчки трябва да бъдат направени единствено през електронната ни платформа. Обявените от нас телефони са единствено за консултации и въпроси, на тях няма да бъдат приемани поръчки.
 • Поради сериозното повишаване в обема на поръчките по време на Black Weekend, екипът ни ще работи с удължено работно време. Ще бъдем на Ваше разположение от първите часове на 16.11.2018 до 23:59ч. на 17.11.2018г. Неделя 18.11.2018г. отново ще бъде работен ден за нашия екип. В този ден ще започнем да обработваме поръчките Ви с идеята възможно най-рано да получите поръчаните от Вас артикули. Молим Ви да проявите търпение, всички поръчки ще бъдат обработени в рамките на 5 работни дни.

 • Поради големия интерес, и на този Black Weekend даваме възможност всички поръчки със стойност по-висока или равна на 150 лв. да бъдат закупени на изплащане с Unicredit Consumer Financing. Лизинговата схема е с преференциални условия. По време на кампанията няма да може да бъде използвана промоционалната схема за 6 равни месечни вноски с 0% оскъпяване. Молим всеки, който ще се възползва, да прояви търпение, лизинговите заявки ще бъдат обработвани след 21.11.2018..
 • Наличностите в сайта се обновяват автоматично, въпреки това поради очакван значителен интезитет на поръчки, е възможно определени продукти, публикувани и фигуриращи в сайта като “налични“ към момента на даване на поръчката, да бъдат изчерпани и поръчката Ви да не може да бъде изпълнена. В такива случаи, наш служител ще се свърже с вас и ще ви предложи еквивалентен продукт на промоционална цена.
 • В случай, че имате направена поръчка, можете да очаквате имейл при всяка промяна на статуса й. При изпращането на пратката, ще получите имейл с номер на товарителница, чрез който ще можете да следите нейното движение.
 • Всички поръчки, направени по време на кампанията ни, няма да бъдат потвърждавани предварително по телефона. Те ще бъдат директно обработвани и изпращани.

Благодарим Ви.

Екипът на DragZone.bg

 

Назад към всички новини