Black Weekend - съвети за пазаруване

11.11.2021

Настъпи дългоочакваният момент, в който DragZone организират голямото си ноемврийско намаление - тази година в 2 части - Black Weekend и Cyber Days.

Кампанията ще се проведе на 12, 13 и 14 ноември 2021 във всички магазини и на dragzone.bg, а на 15 и 16 ноември 2021 ще имате 2 допълнителни дни да се възползвате от намаленията само онлайн на dragzone.bg. Вземи нов велосипед с намаление до – 30% и части и аксесоари с намаление до – 70%!

С цел да организираме приятно и ползотворно пазаруване, искаме предварително да опишем, как ще протече тазгодишният Black Weekend и да Ви дадем някои полезни съвети:

 • Всички поръчки на обща стойност над 49 лв. ще бъдат изпратени с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.
 • Промоционалните цени ще бъдат активни до 23:59 часа на 16.11.2021г.
 • Напомняме Ви, че ако добавите продукти в кошницата си преди влизането на промоционалните цени, те ще се ъпдейтнат автоматично след 00:01 часа на 12.11.2021г. Добра практика е, предварително да сте разгледали, избрали и добавили в кошницата желаните от Вас продукти, а в дни на намаленията, единствено да финализирате поръчката си.
 • По време на промоционалната ни кампания, очакваме сериозно повишение на интензитета на поръчки и запитвания. Възможно е, да не успеем да отговорим на всички Ваши запитвания, направени по имейл в рамките на периода на активността ни.
 • По време на промоционалната ни кампания, очакваме сериозно натоварване на платформата на нашия онлайн магазин, поради което са възможни технически проблеми. Молим за Вашето търпение и разбиране, за които Ви благодарим.
 • Всички поръчки трябва да бъдат направени единствено през електронната ни платформа. Обявените от нас телефони са единствено за консултации и въпроси, на тях няма да бъдат приемани поръчки.
 • Поради сериозното повишаване в обема на поръчките по време на Black Weekend, екипът ни ще работи с удължено работно време. Молим Ви да проявите търпение, всички поръчки ще бъдат обработени в рамките на 5 работни дни.

 • Поради големия интерес, и на този Black Weekend даваме възможност всички поръчки със стойност по-висока или равна на 150 лв. да бъдат закупени на изплащане с Unicredit Consumer Financing или ДСК Лизинг. Лизинговата схема е с преференциални условия. По време на кампанията няма да може да бъде използвана промоционалната схема за 6 равни месечни вноски с 0% оскъпяване.
 • Наличностите в сайта се обновяват автоматично, въпреки това поради очакван значителен интезитет на поръчки, е възможно определени продукти, публикувани и фигуриращи в сайта като “налични“ към момента на даване на поръчката, да бъдат изчерпани и поръчката Ви да не може да бъде изпълнена. В такива случаи, наш служител ще се свърже с вас и ще ви предложи еквивалентен продукт на промоционална цена.
 • В случай, че имате направена поръчка, можете да очаквате имейл при всяка промяна на статуса й. При изпращането на пратката, ще получите имейл с номер на товарителница, чрез който ще можете да следите нейното движение.
 • Всички поръчки, направени по време на кампанията ни, няма да бъдат потвърждавани предварително по телефона. Те ще бъдат директно обработвани и изпращани.

Благодарим Ви!

Екипът на DragZone.bg

 

Назад към всички новини