Black weekend - съвети при пазаруване

08.11.2017

Настъпи дългоочакваният момент, в който електронен магазин DragZone.bg, организира голямото си ноемврийско намаление.Тази година кампанията ни е под името BLACK WEEKEND и ще се проведе на 10 и 11 Ноември.

Целта ни е да Ви предоставим възможност да закупите велосипеди, аксесоари и резервни части, на възможно най-изгодни цени. С цел да организираме приятно и ползотворно пазаруване, искаме предварително да опишем, как ще протече тазгодишната ни кампания и да Ви дадем някои полезни съвети:

 • Всички велосипеди, поръчани на 10 и 11.11. 2017г. ще бъдат изпратени с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.
 • Всички поръчки на обща стойност над 49 лв. ще бъдат изпратени с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.
 • Промоционалните цени ще бъдат активни от първите часове на 10.11.2017г. до 23:59 часа на 11.11.2017г.
 • Напомняме Ви, че ако добавите продукти в кошницата си преди влизането на промоционалните цени, те ще се ъпдейтнат автоматично след 00:01 часа на 10.11.2017г. Добра практика е, предварително да сте разгледали, избрали и добавили в кошницата желаните от Вас продукти, а в дни на намаленията, единствено да финализирате поръчката си.
 • По време на промоционалната ни кампания, очакваме сериозно повишение на интензитета на поръчки и запитвания. Възможно е, да не успеем да отговорим на всички Ваши запитвания, направени по имейл в рамките на периода на активността ни.
 • Всички поръчки трябва да бъдат направени единствено през електронната ни платформа. Обявените от нас телефони са единствено за консултации и въпроси, на тях няма да бъдат приемани поръчки.
 • По време на кампанията, ще работим с удължено работно време. Ще бъдем на Ваше разположение от първите часове на 10.11.2017 до 23:59ч. на 11.11.2017г.. Неделя 12.11.2016г. отново ще бъде работен ден за нашия екип. В този ден ще обработваме поръчките Ви с идеята възможно най-рано да получите поръчаните от Вас артикули. Молим Ви да проявите разбиране, очакваме сериозно повишение на интензитета на поръчки и е възможно те да бъдат обработвани и доставяни с малко закъснение.
 • Всички поръчки с обща стойност по-висока или равна на 150 лв., могат да бъдат закупени на изплащане с Unicredit Consumer Financing. Лизинговата схема е с преференциални условия. По време на кампанията няма да може да бъде използвана промоционалната схема за 6 равни месечни вноски с 0% оскъпяване.
 • Наличностите в сайта се обновяват автоматично, въпреки това поради очакван значителен интезитет на поръчки, е възможно определени продукти, публикувани и фигуриращи в сайта като “налични“ към момента на даване на поръчката, да бъдат изчерпани и поръчката Ви да не може да бъде изпълнена. В такива случаи, наш служител ще се свърже с вас и ще ви предложи еквивалентен продукт на промоционална цена.
 • В случай, че имате направена поръчка, можете да очаквате имейл при всяка промяна на статуса й. При изпращането на пратката, ще получите имейл с номер на товарителница, чрез който ще можете да следите нейното движение.
 • Всички поръчки, направени по време на кампанията ни, няма да бъдат потвърждавани предварително по телефона. Те ще бъдат директно обработвани и изпращани.

Благодарим Ви.

Екипът на Dragzone.bg

 

 

Назад към всички новини