6 идеи за коледни подаръци

12.12.2017

Разгледайте всички наши предложения за коледни подаръци  и ще откриете изобилие от идеи. Подаръци за Коледа от най-традиционните до най-нестандартните решения за всички веломаниаци.

1. Фар BUSTER 600

Освен, че е компактeн и подходящ за ежедневна употреба, със силата си на светене от 600 лумена, този фар възпроизвежда светлинен лъч с дължина 100 метра. BUSTER 600 възпроизвежда ярка и бяла светлина и осветява оптимално и най-тъмните трасета. Когато е позициониран правилно, този фар има ъгъл на осветяване 17 градуса и осигурява отлична видимост в желаната посока.

2. Детски велосипед DRAG Rush

Drag Rush e едно от предложенията ни за най-малките фенове на колоезденето. Велосипедът се предлага в три цвята, дизайнерско решение, което ще отговори на критериите и на най-взискателните клиенти. Drag Rush е оборудван с преден и заден калник, както и предпазител за верига, коитоще ви спестят перилни препарати, наранявания и скъсани дрехи. Велосипедът разполага с предна и задна спирачки, със специална ергономия на ръкохватките, съобразена с големината на детската ръка, което гарантира бързо, лесно и сигурно спиране.

Drag Rush може да бъде закупен в няколко размера:

  • 14“ - подходящ за дете с ръст от 90 cm. до 115 cm.
  • 16“ - подходящ за дете с ръст от 105 cm. до 120 cm.
  • 18“ - подходящ за дете с ръст от 115 cm. до 130 cm.
  • 20“ - подходящ за дете с ръст от 120 cm. до 135 cm.

Всички размери освен 20“ са в комплект със спомагателни колела.

3. Детски велосипед за балансиране Drag Kick

Обучителен велосипед за прохождащи и деца (на възраст от 2-5 години) и височина от 80 см до 115 см готови да преоткриват светове. Идеята е проста и същевременно модерна – децата просто избутват с крака докато наберат инерция, след което го вдигат и така се придвижват сами.

С Drag Kick момчетата и момичетата не само се забавляват, но и придобиват увереност, докато се научат да балансират, управляват и спират. Повечето деца дори и преминават към нормални велосипеди без нужда от помощни колела.

4. Велосипедна каска Giro Hex

Моделът Hex е с прогресивен дизайн и притежава гъвкавостта, от която се нуждаете при по-агресивно каране на велосипед в планината. Каската има 21 отвора за вентилация и е със система за регулиране Roc Loc 5: Система на Giro за още по-прецизно и лесно донапасване на каската. Тази иновативна система осигурява напълно ново и уникално преживяване на своя собственик - несравнимо ниво на комфорт, стабилност, пригодимост и ниско тегло. 

5. Ръкавици IXS

Стилни и функционални ръкавици за Downhill. Дланта е изработена от синтетична кожа Merino без допълнителни подложки, което осигурява повече усет и контрол над велосипеда. Зоните със силикон предотвратяват приплъзването, когато нещата загрубеят. Мрежестите вложки осигуряват отлично проветрение и отвеждат влагата.

6. Стойка за смартфон Zefal

Zefal Console Universal M е лесна за употреба стойка за смартфон за велосипед. Универсалният и размер я прави подходяща за всички смартфони с ширина до 74 mm и височина от 122 до 156 mm. Двойна заключваща система държи смартфона сигурно и Ви позволява да запишете данните от карането.

Подгответе се за Коледа и вземете подаръци за Вас и Вашите близки. Възползвайте се и от коледната ни промоция до 31 декември 2017г.

Очакваме Ви в магазини DragZone и онлайн на https://dragzone.bg

 

 

Назад към всички новини